ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Cristi Y
pescar de competitie

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:iar daca toate astea inseamna ca-l sprijin pe Popescu, da!, il sprijin pe Popescu...
Andrei , pana una alta , popescu nu a facut decat sa minta ca un ordinar , sa injure , sa batjocoreasca si sa distruga . Anul trecut a promis atatea si nu a realizat nimic , pot sa-ti dau sute de exemple de campionate anuntate oficial si anulate din motive nesimtit de puerile , a promis deplasarea loturilor la mondiale , a suporterilor , a dat ultimaturi , a amenintat loturile care au reprezentat Romania in competitii internationale

Oare pentru tine nu este un semn de intrebare faptul ca pe toate forumurile de pescuit , absolut toti pescarii angrenati in acest fenomen, huiduesc acest personaj obscur ??? chiar toti agreeaza si promoveaza ilegalitatea ???

Si Stoica cand a pus pe picioare Caritasul avea planuri " luminoase" , Hitler asemenea , la fel si Ceausescu , in spusele lui exprima depunerea tutuLor eforturilor pentru binele poporului ...

la primul aliniat spui ca scopul urmarit de popescu este de a se face ordine in pescuitul competitional la crap , pai pana acum nu s-a facut decat vrajba si haos din cauza lui , mai mult decat atat , ajungem de rasul lumii iar Romania risca sa primeasca o puternica palma in imagine datorita acestui vierme iar el in continuare ameninta si minte . Despre ce vorbim ???
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Tataie,
Eu privesc lucrurile cu bataie mai lunga.
Concret, ma intereseaza ce facem dupa ce dispare Popescu...

Hitler si Ceausescu, personaje date exemplu de tine, au disparut cu glontzu', dar totusi exista mult mai multe cazuri, infinit mai multe, de lideri care au disparut pur si simplu pt ca au fost inlocuiti dupa un mandat sau doua...

Important este altceva, Tataie.
Noi 2, din pacate, nu putem fi pe aceeasi lungime de unda pe aceste topicuri.
Deoarece dupa ce Popescu o sa dispara, tu ti-ai incheiat misiunea si reprezentatia, iar pentru mine treaba abia atunci incepe....
The One Team

Anti FRPS

Mesaj de Anti FRPS »

Cata ipocrizie pe aceia care spun ca "sprijin un proiect care sa includa toate cluburile sportive" dar omit sa spuna si la ce trebuie sa se astepte acele cluburi care vor deveni membre ale adunaturii de la Alba .
Mai mult decat penibil !
Articolul 7 – Cotizaţii, contribuţii, taxe

1 Fiecare membru afiliat la FRPS plăteşte o cotizaţie anuală fixă, care trebuie achitată integral până la data de 1 februarie a fiecărui an.

2 Cuantumul cotizaţiei anuale este stabilit de Adunarea Generală a FRPS, după caz.

3 Un Club afiliat care nu şi-a achitat cotizaţia până la data 1 februarie, începând cu data de 1 martie a fiecărui an, este automat suspendat, ceea ce conduce, implicit, la ridicarea dreptului de participare în orice competiţii organizate de FRPS (echipele Clubului nu mai sunt programate la competiţiile oficiale), precum şi a dreptului de reprezentare în organele FRPS. După plata cotizaţiei, membrul afiliat în cauză îşi reintră de îndată în drepturile sale. Dacă suspendarea a determinat excluderea din competiţie a echipelor Clubului afiliat, se vor aplica dispozițiile regulamentare în materie.

4 FRPS sunt îndreptățite să perceapă taxe, contribuţii şi penalităţi sportive specifice activităţii de Pescuit Sportiv, pentru membrii afiliaţi, potrivit statutului şi regulamentelor în vigoare.

5 Cluburile care nu plătesc contribuţiile băneşti şi alte taxe regulamentare, nu vor fi programate în competiţiile oficiale organizate de FRPS, echipele lor fiind considerate ca neprezentate la competiţiile respective.

6 Contribuţiile băneşti sau taxele pentru participare în competiţii, legitimare, transfer, contestaţie, apel, recurs, vize şi altele asemenea, se plătesc la FRPS.

7 Plata se poate face în numerar, prin mandat poştal, dispoziție/ordin de plată sau cec, conform hotărârilor anuale ale Comitetului Executiv al FRPS.
Asta-i smecheria hoata , nu mai platesti o taxa la AGVPS ,platesti "n" taxe la adunatuta ... Si noi ne-am nascut maine ,asa cred unii care vor sa ne bage pe gat "binefacerile" adunaturii de la Alba

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:Concret, ma intereseaza ce facem dupa ce dispare Popescu...
ok , am inteles , de fapt mi-ai mai spus-o ... din pacate exista posibilitatea ca pana dispare aceasta tumora si va disparea invariabil , pescuitul competitional sa ramana schingiuit ireversibil iar Romania in fata lumii sa-si reconfirme statutul de mahala tiganeasca in care coruptia politica permite unui impostor sa schingiuie un fenomen si un sistem pentru interese meschine , proprii

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
Vladut Mateianu scrie:ANDREI, DE CE TREBUIE SA FI SINGURUL DINTRE PESCARI CARE (INCA) IL SPRIJINA PE ACEST MITOMAN RUPT DE FOAME CARE NU FACE ALTCEVA DECAT SA JIGNEASCA TOTI PESCARII ? :roll: DE CE TU ?
pai cu ce il sprijin, dragul meu?

eu sprijin ideea de a se face ordine in pescuitul competitional de crap.

mai mare dezordine ca acum nu a fost niciodata ,iar tu sprijini pe cel ce o creaza !!!!!!!!!!!

sprijin un proiect care sa includa toate cluburile sportive.

acest proiect exista la agvps in momentul de fata cu cluburi reale si cu pescari reali ,nu ca cei ai federatiei adunati din ferparul ziarului romania libera

sprijin ideea de a exista independenta subcomisiei de crap, care sa ordoneze activitatea si sa fie condusa de oameni competenti alesi democratic.

sa reusit obtinerea de la agvps a creerii acestei comisii cat si independenta acesteia ........problema cu oamenii competenti .......nu cred ca se rezolva cu tine ,pangica sau stanila !!!!!!!!!!!

nu vreau sa mai platesc 1100 de euro pentru o mansa de CN iar lotul national sa nu aiba niciun ban.

deocamdata nu cred ca sunt bani in romania care sa sprijine pescuitul ........asta intra la utopii !!!!!!!!!!!!!!

sprijin punerea la punct a celor de la agvps care au strans la mondiale banii tarilor (25 000 euro!) si apoi au zis ca i-au cheltuit la CM.

nu stii protocolul incheiat cu rig ,nu sti pe ce sau cheltuit banii .......iar daca pui numai drumurile si deplasarile lui bentu ,mugurel si selaru plus cazarile si nmancarea lor in timpul cn si cm .........eu cred ca toate astea au fost decontate legal ,plus niste cheltuieli de protocol si reprezentare ..........e usor sa acuzi !!!!!!!!!!

sprijin ideea ca presedintii cluburilor sportive de pescuit sa-si decida singuri destinele si sa se organizeze in consecinta. sa aiba ce campionat national vor si ce mondial vor.

in nici un caz cu popescu nu se va intampla acest lucru .......iar primii pasi au fost facuti in relatia cu agvps unde cluburile au obtinut autonomie deplina !!!!!!!!!!!!

sprijin faptul ca este cel putin de discutat afirmatia lui Florin Cartocea: "Eu fac mondialul si fara agvps sau federatie"

cred ca aici este marea ta problema .........relatia pe care ai dorit-o cu domnul carstocea .........a esuat lamentabil ........domnul carstocea neavand nevoie de cel mai mare strateg in viata in domeniul pescuitului ,reusind cu oamenii pe care ai are o organizare fara cusur ,lucru pe care-l poate face din nou fara nici un fel de sprijin pentru ca are cu ce si cu cine !!!!!!!!!!
CREZI CA DOMNUL POPESCU IMPREUNA CU TINE ATI PUTEA ORGANIZA CEVA ASEMANATOR INTR-UN VIITOR APROPIAT ????????

iar daca toate astea inseamna ca-l sprijin pe Popescu, da!, il sprijin pe Popescu...

nu mai ai alternativa ......toate usile le-ai blocat datorita comportamentului abuziv din vremea apcr-ului !!!!!!!!!!!

PS Dar tu pe cine si ce sprijini?
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie:
andrei vladeanu scrie:Concret, ma intereseaza ce facem dupa ce dispare Popescu...
ok , am inteles , de fapt mi-ai mai spus-o ... din pacate exista posibilitatea ca pana dispare aceasta tumora si va disparea invariabil , pescuitul competitional sa ramana schingiuit ireversibil iar Romania in fata lumii sa-si reconfirme statutul de mahala tiganeasca in care coruptia politica permite unui impostor sa schingiuie un fenomen si un sistem pentru interese meschine , proprii
la asta nu m-am gandit. noi, finlandezii, luxemburghezii europei... :D
The One Team

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

andrei vladeanu scrie: ...Deoarece dupa ce Popescu o sa dispara, tu ti-ai incheiat misiunea si reprezentatia, iar pentru mine treaba abia atunci incepe....
Upsss... :wink:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Cristi Y scrie:
Gyorg scrie:Sa intelegeti mai bine, popescu a pus o pista in campionatul federatiei de carton - lacul de la Stolnici - fara macar a cere acceptul proprietarului!!!

eee , inca o minciuna a maretului conducator , la cat minte paricopitatul ce mai conteaza inca una , probabil ca este foarte tensionat din cauza calendarului competitional federal foarte incarcat , de vineri intr-o saptamana incepe prima etapa a , citez : << campionatul national rapitori >> la Manjesti . Administratorul de la Manjesti o fi in cunostinta de cauza ??? :lol: :lol: :lol: :lol:

La Manjesti era combinat cu Vali Stratonov, dar il lasase si Stratonov cu uachii-n balta, public.
Urban culture.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:Noi 2, din pacate, nu putem fi pe aceeasi lungime de unda pe aceste topicuri.
se pare ca acesti " noi doi " se concretizeaza prin Tu si restul pescarilor din acest fenomen printr care ma includ si eu

andrei vladeanu scrie:arece dupa ce Popescu o sa dispara, tu ti-ai incheiat misiunea si reprezentatia, iar pentru mine treaba abia atunci incepe....
timpul le va rezova pe toate , chiar si pentru cadavre timpul are solutie , le descompune .... ramane sa asteptam si sa vedem :)
Ultima oară modificat Mie Apr 23, 2014 12:21 de către Cristi Y, modificat de 2 ori în total.

andrei vladeanu
Veteran

Vali Vesa scrie:
andrei vladeanu scrie: ...Deoarece dupa ce Popescu o sa dispara, tu ti-ai incheiat misiunea si reprezentatia, iar pentru mine treaba abia atunci incepe....
Upsss... :wink:
In sensul ca imi voi continua proiectul NEXGEN, un club sportiv care sa sprijine tinerii.
Asta ca sa nu se interpreteze.
The One Team

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”