andrei vladeanu scrie:Vladut Mateianu scrie:ANDREI, DE CE TREBUIE SA FI SINGURUL DINTRE PESCARI CARE (INCA) IL SPRIJINA PE ACEST MITOMAN RUPT DE FOAME CARE NU FACE ALTCEVA DECAT SA JIGNEASCA TOTI PESCARII ?

DE CE TU ?
pai cu ce il sprijin, dragul meu?
eu sprijin ideea de a se face ordine in pescuitul competitional de crap.
mai mare dezordine ca acum nu a fost niciodata ,iar tu sprijini pe cel ce o creaza !!!!!!!!!!!
sprijin un proiect care sa includa toate cluburile sportive.
acest proiect exista la agvps in momentul de fata cu cluburi reale si cu pescari reali ,nu ca cei ai federatiei adunati din ferparul ziarului romania libera
sprijin ideea de a exista independenta subcomisiei de crap, care sa ordoneze activitatea si sa fie condusa de oameni competenti alesi democratic.
sa reusit obtinerea de la agvps a creerii acestei comisii cat si independenta acesteia ........problema cu oamenii competenti .......nu cred ca se rezolva cu tine ,pangica sau stanila !!!!!!!!!!!
nu vreau sa mai platesc 1100 de euro pentru o mansa de CN iar lotul national sa nu aiba niciun ban.
deocamdata nu cred ca sunt bani in romania care sa sprijine pescuitul ........asta intra la utopii !!!!!!!!!!!!!!
sprijin punerea la punct a celor de la agvps care au strans la mondiale banii tarilor (25 000 euro!) si apoi au zis ca i-au cheltuit la CM.
nu stii protocolul incheiat cu rig ,nu sti pe ce sau cheltuit banii .......iar daca pui numai drumurile si deplasarile lui bentu ,mugurel si selaru plus cazarile si nmancarea lor in timpul cn si cm .........eu cred ca toate astea au fost decontate legal ,plus niste cheltuieli de protocol si reprezentare ..........e usor sa acuzi !!!!!!!!!!
sprijin ideea ca presedintii cluburilor sportive de pescuit sa-si decida singuri destinele si sa se organizeze in consecinta. sa aiba ce campionat national vor si ce mondial vor.
in nici un caz cu popescu nu se va intampla acest lucru .......iar primii pasi au fost facuti in relatia cu agvps unde cluburile au obtinut autonomie deplina !!!!!!!!!!!!
sprijin faptul ca este cel putin de discutat afirmatia lui Florin Cartocea: "Eu fac mondialul si fara agvps sau federatie"
cred ca aici este marea ta problema .........relatia pe care ai dorit-o cu domnul carstocea .........a esuat lamentabil ........domnul carstocea neavand nevoie de cel mai mare strateg in viata in domeniul pescuitului ,reusind cu oamenii pe care ai are o organizare fara cusur ,lucru pe care-l poate face din nou fara nici un fel de sprijin pentru ca are cu ce si cu cine !!!!!!!!!!
CREZI CA DOMNUL POPESCU IMPREUNA CU TINE ATI PUTEA ORGANIZA CEVA ASEMANATOR INTR-UN VIITOR APROPIAT ????????
iar daca toate astea inseamna ca-l sprijin pe Popescu, da!, il sprijin pe Popescu...
nu mai ai alternativa ......toate usile le-ai blocat datorita comportamentului abuziv din vremea apcr-ului !!!!!!!!!!!
PS Dar tu pe cine si ce sprijini?