deocamdata la varianta de 24 ore, taxa ramane 100lei.Ari GOLD scrie:varianta de 24 de ore no sa existe ?

Moderatori: Dan Mateianu, iohann, florin masu, voicuionut
deocamdata la varianta de 24 ore, taxa ramane 100lei.Ari GOLD scrie:varianta de 24 de ore no sa existe ?
Salutmihaighenadi scrie:va salut
putem afla mai multe despre regulament?
plantat? da/nu
pescuit doar cath&release?
ce avem voie , ce nu?
Lumea vorbeste mult si... mi-a raspuns pe fb ca o sa fie acelasi regulament ca anul trecut!simache23 scrie:Salut !
Am vazut ca pe site aveti regulamentul pentru 2015 in care taxa pt 12h este 50 lei evident c&r, imi putei confirma ca asa este? Intreb deoarece din discutiile cu ai mei colegi care au fost pe la voi luna aceasta sa se intereseze mi-au spus ca taxa pt 12h ar fi 100 lei.
Seara buna
S-a schimbat ceva fata de aceste variante? Dar in legatura cu varianta unui abonament sau card de fidelitate?iohann scrie:partida 12ore c&r-50ron.
partida 48ore c&r-175ron.
partida 72ore c&r-250ron.
pescarii care participa la concursurile din luna mai, au o reducere de 50% la prima partida de pescuit.
60 lei = 12 ore C&Rfreespirit scrie:S-a schimbat ceva fata de aceste variante? Dar in legatura cu varianta unui abonament sau card de fidelitate?iohann scrie:partida 12ore c&r-50ron.
partida 48ore c&r-175ron.
partida 72ore c&r-250ron.
pescarii care participa la concursurile din luna mai, au o reducere de 50% la prima partida de pescuit.