Moderator: Calin Visoianu
Am primit urarea cu bucurieaici cat si pe mail.Despre asta din pacate ...nicio vesteIstoric comenziCalin Visoianu scrie:Hristos a Inviat!
Ne pare rau, dar va amintim ca in data de 24.02.2014, dupa receptionarea comenzii de catre noi, ati fost anuntat telefonic de catre reprezentantii magazinului nostru ca o parte din articolele comandate de catre dumneavoastra nu existau pe stoc in acel moment. Ca urmare, de comun acord, comanda a fost anulata. In cazul in care doriti in continuare produsele mentionate in comanda din data de 24.02, va rugam sa ne contactati si vi le vom trimite cu placere. Va multumesc.iulius 2010 scrie:Am primit urarea cu bucurieaici cat si pe mail.Despre asta din pacate ...nicio vesteIstoric comenziCalin Visoianu scrie:Hristos a Inviat!
Nr. comanda
Status
Total
24.02.2014 11:31:24
348
in procesare
139.60 lei
Detalii
poate de Rusalii....
Calin Visoianu scrie:iulius 2010 scrie:Am primit urarea cu bucurieaici cat si pe mail.Despre asta din pacate ...nicio vesteCalin Visoianu scrie:Hristos a Inviat!
Ne pare rau, dar va amintim ca in data de 24.02.2014, dupa receptionarea comenzii de catre noi, ati fost anuntat telefonic de catre reprezentantii magazinului nostru ca o parte din articolele comandate de catre dumneavoastra nu existau pe stoc in acel moment. Ca urmare, de comun acord, comanda a fost anulata. In cazul in care doriti in continuare produsele mentionate in comanda din data de 24.02, va rugam sa ne contactati si vi le vom trimite cu placere. Va multumesc.