Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Eu am aceasta saltea de cand a aparut. O tin pe balcon iar dupa fiecare partida o spal, se usuca imediat si nu miroase.osc1or scrie:mi-am achizitionat si eu Dakota Nofake.
La prima vedere pare ok, usoara, nu ocupa mult loc la transport...
Insa am si eu cateva intrebari pt cei care o au de mai multa vreme:
1. nu se imbiba materialul acela de miros? nu pare impermeabil, se uda imediat si ramane mirosul in ea... (nici husa nu e impermeabila)
2. nu este groasa gen saltea, este o panza mai solida.. e acceptata pe orice balta?
Astept cateva pareri de la cei care o folosesc de mai multa vreme.
Iata un caz in care un fake poate fi mai bun ca un nofakedr_andres scrie:Nu cred ca e acceptata pe orice baltaosc1or scrie:mi-am achizitionat si eu Dakota Nofake.
nu este groasa gen saltea, este o panza mai solida.. e acceptata pe orice balta?
de unde ai cumparato?osc1or scrie:mi-am achizitionat si eu Dakota Nofake.
1. nu se imbiba materialul acela de miros? nu pare impermeabil, se uda imediat si ramane mirosul in ea... (nici husa nu e impermeabila)
2. nu este groasa gen saltea, este o panza mai solida.. e acceptata pe orice balta?
ai gasit undeva modelu la vanzare ?soare_33 scrie:De modelul asta de la Carp-Zone Framed Carp Cradle stie cineva ceva ..........
osc1or scrie:O alta intrebare despre dakota fake, e rezistent acel material sau trebuie sa pun alta saltea peste pt a o proteja de aripioarele pestilor?
Materialul este cauciucat.Nu are gauri de scurgere a apei si materialul se usuca in juma de ora in conditii de soare sau vant.Se spala usor si nu retine mirosuri ca plasa de minciog de ex.osc1or scrie:mi-am achizitionat si eu Dakota Nofake.