actualizare preturi (si ultima)
Pret :
150/set de 4 (incluzand si cele 2 varfuri in plus)
120/set de 3 (doar cele care au toate inelele ok+ cele 2 varfuri)
Pentru cine nu vrea distante de aruncare de peste 90 m (cam atat am reusit sa arunc eu cu ele) sunt niste bete foarte bune. Sunt foarte usoare (blanc ultra slim) si placute in "dril".
Au lasat locul unui set de FL Strategist 3.9, deoarece m-am indragostit de Moara Vlasiei 2.
Ma despart de ele nu pentru ca nu imi mai plac, ci am primit ultimatum de la "doamna" ca si eu si doua seturi de lansete nu avem loc in casa.
Precizez ca am luat malul celalalt cu ele (deci pescuit in "clips") pe balti ca : Pescarium Corbeanca (primele locuri de dupa Foisor 75-85 m), Solacolu (la casutele mari 70-80 m), Moara Vlasiei 2 ultimele 2 locuri fara ponton de la padure (85-95 m)(aici fara clips), Maioru (la jumatatea baltii aprox 75 m), Chiroiu 2 (perdeaua de stuf aprox 60 m) in toate cazurile cu momitor de la Dan Mitranescu si fir Carp Expert de 0.3 fara inaintasi textil, iar mulinetele au fost cele din setul Caperlan
Distantele au fost estimate cu ajutorul rigletei din "Google Maps"
Pe blank este trecuta puterea de aruncare la 80 gr dar eu am lucrat cu momitor incarcat estimat la 100 gr
Detalii pe mp sau 0766679232 (Dan)
Se vand doar in Bucuresti cu vizualizare.
Cu stima,