okuma pl865

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

ionut72
pescar de competitie

Re: okuma pl865

Mesaj de ionut72 »

mircione scrie:auch..... deci nu ar fi doar "fitzele' mele .....o sa incerc si la arrow daca nici ei nu ma pot ajuta ...am festelit-o, Coco zicea ca cei de la arrow care sunt singuri importatori nu au piesa respectiva(lamela) cum o rezolv...?

Pai, stai asa: tie iti trebuie lamela (ca sa auzi acel carait) sau deja ti s-a stricat mecanismu' BR?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

mircione
Puncte: 0

Mesaj de mircione »

nu, imi trebuie doar lamela...

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

mircione scrie:nu, imi trebuie doar lamela...
Aha ... "pasaricile"! :lol:

P.S. I-ai dat-o lui Coco s-o desfaca, sa te asiguri ca totu' e-n regula?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

mircione

Mesaj de mircione »

nu dar frana pe baitrunner lucreaza.....pare a fi ok....pana la proba contrarie.....lipseste doar caraitul.....ceea ce ma enerveaza la culme...o sa incerc sa sun maine la arrow !

thunder

Mesaj de thunder »

mircione scrie:nu dar frana pe baitrunner lucreaza.....pare a fi ok....pana la proba contrarie.....lipseste doar caraitul.....ceea ce ma enerveaza la culme...o sa incerc sa sun maine la arrow !
Salut. Ai reusit sa rezolvi problema in vreun fel? Am si eu una din ele care e pe silent :)

gsmlink

Mesaj de gsmlink »

La fel si la mine asa problema ... S-a rezolvat la voi ???

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

Am si eu un prieten cu 2buc mute. Cine rezolva primul sa dea un semn.
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

mircione

Mesaj de mircione »

nu am rezolvat nimic....am vb cu coco si zicea ca inca se asteapta lamelele care vin fooarte greu la singurul importator ...cei de la arrow

cuostea

Mesaj de cuostea »

am si eu pl865 care nu mai "caraie pasaricile" si le folosesc de 4 ani .stai linistit ca nu se intampla nimic, tablita aia care caraie se rupe si se lipeste undeva pe peretele interior al mulinetei ,care este plin de vaselina, eu le-am demontat de cateva ori sa le mai ung si nici nu am fost interesat sa o caut(tablita) sa stea mult si bine acolo cat priveste faptul ca vrei o schimbi cu una noua ca sa caraie, o faci degeaba caci mai devreme sau mai tarziu o sa se rupa iar(cred ca este un defect specific al modelului respectiv).numai bine si "carait intins"(poti sa le demontezi si tu cu putina atentie doar sa ai grije la EOS)

mircione

Mesaj de mircione »

cuostea scrie:am si eu pl865 care nu mai "caraie pasaricile" si le folosesc de 4 ani .stai linistit ca nu se intampla nimic, tablita aia care caraie se rupe si se lipeste undeva pe peretele interior al mulinetei ,care este plin de vaselina, eu le-am demontat de cateva ori sa le mai ung si nici nu am fost interesat sa o caut(tablita) sa stea mult si bine acolo cat priveste faptul ca vrei o schimbi cu una noua ca sa caraie, o faci degeaba caci mai devreme sau mai tarziu o sa se rupa iar(cred ca este un defect specific al modelului respectiv).numai bine si "carait intins"(poti sa le demontezi si tu cu putina atentie doar sa ai grije la EOS)
man fiecare cu ale lui mie nu-mi plac asa si pace....nu l-am mai sunat pe coco ...oricum acu' este la concurs pe sarulesti...dar o sa-l sun poate se rezolva...fire incinse

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”