probleme rabatare maner okuma pl 866

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
john_carp
Puncte: 0

probleme rabatare maner okuma pl 866

Mesaj de john_carp »

Buna ziua! Apelez la ajutorul vostru deoarece stiu ca acest tip de mulineta a trecut prin mainile multor pescari de pe forum.
Am o problema , nu imi mai incap mulinetele in huse deoarece nu mai pot rabata manerul prin acel..."click" sa-i spunem , care este situat imediat la iesirea din mulineta. Nu stiu cum sa fac sa se rabateze din nou , deoarece sunt nevoit mereu sa desfac piulita de pe partea opusa...
Am incercat cu un spray pt. mecanisme intepenite si nu am avut succes. Alte idei?
Multumesc anticipat.

mrs

Re: probleme rabatare maner okuma pl 866

Mesaj de mrs »

La pl-uri, pt. a rabata manerul trebuie neaparat desfacuta surubul de pe partea opusa (nu in toatalitate ...cateva spire) dupa care se trage cu atentie de maner (pt a iesi acei 4 pinteni din locasul lor) dupa care se rabateaza manerul si se strange usor surubul dupa paretea opusa.
Incearca cu o vaselina siliconica pt mecanisme fine sa ungi pintenii aceia si locasul respectiv in care intra acestia.

mrs

Mesaj de mrs »

scz pt calitatea pozei
Fişiere ataşate
WP_20140509_010.jpg
WP_20140509_010.jpg (61.29 KiB) Vizualizat de 547 ori

john_carp

Mesaj de john_carp »

Multumesc mult pt. raspuns! Eu ma gandeam ca se poate cu ajutorul acelui element care gliseaza. Cum era la modelul vechi de pl , cu maner de inox ( nu cel negru). Il dadeai intr-o parte si se rabata imediat

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”