Sfat in privinta lansetei Fox Warrior 3.90 3.25 lbs

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
profu007
Puncte: 0

Mesaj de profu007 »

As vrea cateva pareri despre aceasta lanseta. Adica daca este indicata pt aruncari mai lungi, daca e mai moale, pt dril, etc

As vrea sa achizitionez un set second si nu stiu daca imi vor place si daca merita pretul.

Help :( Please :(

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Salut. Nu vad din ce localitate esti, dar îți recomand sa mergi într-un magazin sa te joci cu lanseta pentru ca gusturile diferă. Sunt pescari care pescuiesc cu spoduri si sunt pescari care folosesc lansete de 2,75 lb; toti îți vor spune ca lansetele lor sunt perfecte! Si poate asa si este, dar pentru ei. Daca tu vrei sa cumperi lansete dupa gusturile altora, n-ai decat. Dar eu iti spun sa vezi personal lansetele înainte pentru ca sunt toate șansele sa nu-ti placa.
Mie personal mi s-a parut o lanseta frumoasa si foarte plăcută în drill dar nepotrivita pentru pescuitul cu momitoare dar este doar o parere personală, iar eu prefer lansetele rigide!

Mergi la un magazin care le are pe stoc, pune o mulineta pe ea, si joaca-te putin... Doar tu stii daca iti place sau nu.

AND1

Re: Sfat in privinta lansetei Fox Warrior 3.90 3.25 lbs

Mesaj de AND1 »

Din cate stiu , acest model...FOX WARRIOR ELITE 3.90 , 3.25 lbs , nu se mai fabrica...(daca gresesc sa ma corecteze cineva).Asa ca , in functie de zona in care locuiesti , intereseaza-te cine pescuieste cu asa ceva(prin 2010 era destul de des intalnit printre pescarii de competitie).
Batul este unul progresiv , care nu necesita o tehnica foarte avansata pentru a fi incarcat.Configuratie inele 50-40-30-20-16-16.Nu e nici greu nici usor.
Per total a fost un bat care la categoria aceea de pret iti oferea un compromis optim intre lansari la distanta si drill.
Despre achizitia second , nu stiu ce sa iti spun pentru ca acolo vorbim deja de rezistenta blank-ului in timp...
Vezi poate mai gasesti noi , ratacite prin stocul vreunui magazin.

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

Dintre modelele warrior, probabil este cel mai reușit. Este un compromis ok între tot ce îți trebuie în marea majoritate a situațiilor cu care te poți întâlni pe baltă, plus o estetică frumoasă și un comportament plăcut

profu007

Mesaj de profu007 »

Multumec tuturor pt raspunsuri.

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Betele au probleme la mandrina.
Daca sunt second hand....verifica mandrina prin strangerea si desfacerea unei mulinete.
C. S. PELICANUL

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Deci, am luat recent al 4-lea set de Elite sh si nici macar una pana acum nu a avut probleme cu mandrina. Oare am fost eu norocos ? :)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”