Din 1 mai am facut o partida pe Monsters Carp Laka ( balta lui Sacalu de la Siclau, langa Arad ).
Din spusele lui Sacalu am reusit cea mai buna partida de pe lacul lui ( din Europa defapt zicea el

) raportat la timp/numarul capturilor/ greutatea medie. Nu ma voi lungi aici cu multe detalii sau poze pelntru ca asemenea partida merita un articol mai detaliat, insa cifrele pe scurt sunt urmatoarele :
joi - duminica, 72h
9 capturi toti pestii au avut peste 18 kg
6 pesti mai mari de 20 kg
2 pesti peste 25 kg
Recordul :
27kg ( care tot din spusele patronului a fost prins acum 2-3 saptamani la 29 kg , probabil a depus icrele intre timp )
Am nadit si pescuit la carlig in mod egal ( 50% - 50% ) cu bile home-made facute impreuna cu doi prieteni ai mei si cu
Belachan-ul lui Radu. Pt ca suntem pe topicul-ul lui Radu o sa dau detaliile despre cum am folosit nada lui: nadit cu bile tari, proaspat rulate si f putin uscate, de 20. La carlig tot belachan tare, proaspat rulat de 16mm + popup de 10/12 tot de belachan.
Fara sa ma pretind un expert, cred ca in cazul meu combinatia a doua bile de f buna calitate, nadite extins pe o zona mai larga, a functionat f bine.