cronometre pescuit

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: cronometre pescuit

Mesaj de Dan Mitranescu »

popescu59 scrie:Dane cred ca astea sunt folosite de pescari ,au exact cea ce scriai tu .
Am incercat si cu cronometre de bucatarie.
Cateva neajunsuri:
- suna cand se opresc. Pare un avantaj , dar mai ales noaptea cand ai ceva treba , sa zicem peste in drill, se apuca si suna destul de deranjant.
- nu se pot citi de la distanta .
-in situatia in care se doreste ca o lanseta sa se lase mai mult fara a fi schimbata , timpul respectiv nu se poate cronometra.
- Primul lucru pe care il fac atunci cand trage o lanseta este sa privesc ceasul si sa vad timpul aferent. La cronometrele de bucatarie nu se vede de la distanta acest lucru si totodata trebuie facuta in permanenta diferenta intre timpul la care a fost pus ceasul ( functioneaza descrescator ) si timpul pe care il indica la trasatura.

P.S. Cele din poza par ceva mai bune in eliminarea neajunsurilor expuse, prin butonul proeminent si vizibil .

mirceamrc28

Mesaj de mirceamrc28 »

din ce inteleg din postarile de mai sus,mai programati si ceasurile sa sune cand se face ora de schimbare a lansetei respective?nu e deranjant sa sune si ceasurile si sa mai piuie si avertizorii in cazul unei trasaturi?

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

mirceamrc28 scrie:nu e deranjant sa sune si ceasurile si sa mai piuie si avertizorii in cazul unei trasaturi?
Cand se intampla asa o "nenorocire" strangi si pleci acasa.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Din cate am inteles eu, nu le seteaza sa si sune, d-asta a renuntat la cronometre. In momentul in care arunca lansetele in apa seteaza toate 4 ceasurile la 0 (ora 12.00). Daca are trasatura la lanseta 1 dupa 10 min, reseteaza ceasul nr. 1. Daca dupa inca 15 minute are trasatura la lanseta 3 reseteaza ceasul 3. Astfel, dupa 25 minute ceasul 1 va indica 15 minute, ceasul 2 - 25 minute, ceasul 3, 0 minute si ceasul 4 25 minute. La fiecare schimb se reseteaza ceasul afferent lansetei.
Critic echilibrat

mirceamrc28

Mesaj de mirceamrc28 »

gata!am elucidat cazul!multumesc oscior pt. rezolvare si tuturor celorlalti care ati scris in acest topic!am sa imi iau niste ceasuri ieftine de la rusi,exact cum am vazut ca folosesc majoritatea prin concursuri!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”