The Fishing and Hunting Channel

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: The Fishing and Hunting Channel

Mesaj de cornelserbu »

Raul Pustai scrie:Pe Paprika am vazut o emisiune cu Nigella Lawson ce vorbea in engleza, dublata in maghiare si dublata( sau triplata?!?) in romana. Un ghiveci fain! Cred ca e mai ieftin sa subtitrezi decat sa dublezi. Pe mine unul ma face sa schimb postul cand aud dublaje. Ce fain e sa-l auzi pe Arnold in Terminatorul cu I'll be back! O sa ma intorc! Cred ca in maghiara e si mai misto!

Sent from my iPhone using Tapatalk
de vina e jim carrey :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Osiris

Mesaj de Osiris »

Nici o problema, atunci sa aiba audienta cand ma voi mai uita eu la ei.
Prefer sa ma uit la tv online.

matei1971

Mesaj de matei1971 »

cornelserbu scrie:
Osiris scrie:Fratilor suntem in ROMANIA, de ce ma obligati sa ascult o limba care ma seaca si deranjeaza foarte mult la ureche, maghiara, nu ma intereseaza pe mine cum transmieti voi semnalul, sau ca patronul este ungur si nu vrea el sa subtitreze emisiunile, daca vrea audienta trebuie sa respecte in primul rand telespectatorii din acea tara, eu vreau sa aud sau sa citesc ROMANESTE, nu sa stau sa caut pe telecomanda diverse butoane, chiar ne credeti tampiti.
TREZIREA ROMANI.
nu cred ca vei primi un raspuns, desi pozitia ta este impartasita de toti telespectatorii romani
din pacate acum chiar nu mai au deloc concurenta si vor face numai cum vor ei :oops:
Eu i-as interzice in PLM de bozgori. Astia imi aduc aminte de anii in care te duceai in Ardeal si nu iti vindeau nimic, chipurile nu intelegeau. Politicienii nostri de rahat, pe care tot noi ii votam ca prostii, au nevoie de ei pt majoritate si le dau tot ce vor.
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

matei1971

Mesaj de matei1971 »

Polticenii ar trebui să poarte o uniformă sau un costum cum au pilotii de curse.
Nu de alta dar sa ştim si noi cine sunt sponsorii lor…
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

danutlupu

Mesaj de danutlupu »

Am incercat si eu sa ma uit candva la emisiuni, dar efectiv nu e posibil; formatul cu 80% promo si teleshoping e conceput pentru popoare babaniere. Si un copil ar putea rezolva treaba pentru ca e foarte simplu dar banui ca nu se vrea voit, oare cei din acel post TV gandesc vreo clipa ca exista cineva care sa reziste sa se uite la tot acel promo si reclame idioate ? Sunt absolut nesimtit de lungi, ocupa de 3-4 ori mai mult decat o emisiune in sine. Daca nu e cu ce umple grila, va propun sa emiteti 8 ore/zi, dar sa scoateti naibii teleshopingul ala ridicol cu lanseta de feeder exceptionala.

Nu in ultimul rand, ciocolos moghiolos ma zgarie pe creier si ar trebui sa tai sonorul ca sa rezist, e o bataie de joc.
Lansez precis la buza stufului si deodata...........

cornel butnaru

Mesaj de cornel butnaru »

Postul original F&H se difuzeaza in continuare , bine-merci , in Cehia si Slovacia .
Pentru romani , nu mai e , ca ''a fuzionat'' cu pvtv ...!

Osiris

Mesaj de Osiris »

Din cate vad eu, nu mai scrie PV TV, ci F&H, oare asa se face fuzionarea??????
Este clar ca v-au preluat cei de la F&H.

cristi.albu

Mesaj de cristi.albu »

iata si anuntul "oficial" de schimbare a postului - citeste aici

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Poate faceti ceva cu cei care va traduc articolele. Gasesti articole scrise "mai corect" pe site-urile fratilor de peste Prut decat pe minunatia de site pe care-l aveti. Nu mai zic de design, link-uri si altele asemenea. E o discutie prea tehnica si nu-i cazul :lol:
Puneti un roman care intelege limba romana si termenii pescaresti sa corecteze avioanele pe care le postati.
La fel ar trebui ca si "traducatorii" de la TV sa stie despre ce mama naibii vorbesc dar si asta-i prea tehnica si, bineinteles, nu-i cazul :)
Cat despre postul tv....toate-s noi si vechi sunt toate :lol:

cristi.albu

Mesaj de cristi.albu »

Albert scrie:Poate faceti ceva cu cei care va traduc articolele. Gasesti articole scrise "mai corect" pe site-urile fratilor de peste Prut decat pe minunatia de site pe care-l aveti. Nu mai zic de design, link-uri si altele asemenea. E o discutie prea tehnica si nu-i cazul :lol:
Puneti un roman care intelege limba romana si termenii pescaresti sa corecteze avioanele pe care le postati.
La fel ar trebui ca si "traducatorii" de la TV sa stie despre ce mama naibii vorbesc dar si asta-i prea tehnica si, bineinteles, nu-i cazul :)
Cat despre postul tv....toate-s noi si vechi sunt toate :lol:
Da-mi si mie cateva exemple ... pe privat, cristi.albu@ fishingandhuntingtv.com sau aici; multumesc!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”