Am avut mai multe seturi din două bucăți, printre care și modele departe de a fi.mediocre. Am pescuit acum.ceva ani două sezoane cu telescopice, anul ăsta am revenit tot la tele—carp. Am avut de la gipo variante de la 2,75 lbs la 3,5. Și crede—mă că nu rezistența este problema lor. Și uită—te ce rechini se scot cu beastmaster monster de 4 metri, la 100—200 de grame, telescopică. Nu spun că sunt mai bune decât cele imuabile, nici pe departe. Dar nici atât de slabe cum vorbesc.mulți (care prea înghit tot ce se scrie pe forumuri) nu sunt
pe astea pe care le am acum (de 3,5 lbs) le-am pus la proba cu 120 de grame (casting), iar la pescuit , doar cu momitor de 50 de grame, incarcat bine, dar aruncari moderate, cu firul clipsat
am mai dat acum cativa ani cu modelul asta, de proba, pentru ca era un baiat care nadea cu korda skyliner mare mai departe decat dadeam eu cu sert powerspod (pe care il aveam la acel moment)
am pescuit (doua sezoane) cu naditori mari, lanseuri in toata regula, cu modelul de 3,90 si 3 lbs. ce-i drept, sunt mai tari decat e inscriptionat pe talon. si nici cele mai usoare din lume nu sunt, nici nu le-am cantarit, dar se simte diferenta fata de senzor magic (modelul pe care l-am avut anterior). si nici nu lucreaza la fel de frumos, de continuu ca magicul, insa, cuplate cu mulinete mai usurele si cu frana performanta...compensam