ok.multumescAllen Besnovich scrie:Florin, din cate stiu eu, se pot comanda tamburi de rezerva separat pt Aerlex Spod, fiind identic cu cel de Aerlex P , doar alta culoare. Ma interesez, si maine iti voi spune sigur.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
ok.multumescAllen Besnovich scrie:Florin, din cate stiu eu, se pot comanda tamburi de rezerva separat pt Aerlex Spod, fiind identic cu cel de Aerlex P , doar alta culoare. Ma interesez, si maine iti voi spune sigur.
multumesc.Allen Besnovich scrie:Se găsește separat si costa in jur de 80 lei. Este din metal.
ma depaseste ...un link ceva.Allen Besnovich scrie:Pai se gasesc la Normark. Cred ca orice magazin care importa de la Normark, iti poate aduce.
Intreaba la TotalFishing, de exemplu. Normark e (si) partener Crapmania dar la capitolul comunicare sunt praf. Plus ca, cica, nu lucreaza decat cu firme nevanzand direct persoanelor fizice.florin pocris scrie:ma depaseste ...un link ceva.Allen Besnovich scrie:Pai se gasesc la Normark. Cred ca orice magazin care importa de la Normark, iti poate aduce.
merci mult.