PRODUSE NOI HAKUYO 2014

Moderator: Dan Mitranescu

Încuiat
osc1or
Veteran
Puncte: 0

Re: PRODUSE NOI HAKUYO 2014

Mesaj de osc1or »

aceasi problema am sesizat-o si eu la spomburi, nu se mai sparge dar se desface la contactul cu apa si se recupereaza tare greu

daca se identifica lotul cu probleme si se inlatura de la vanzare, ma abonez la 3-4 bucati noi bune
Ultima oară modificat Mie Apr 09, 2014 20:26 de către osc1or, modificat 1 dată în total.
Critic echilibrat

viper28

Mesaj de viper28 »

Plasticul din care este facut este foarte bun si rezistent. Singura problema care o are e aceea ca se desfac balamalele la contactul cu apa. Am si eu acest model si patesc acelasi lucru. La un spomb original balamaua nu este un semicerc (nu partea cu tijele negre). Daca era un cerc complet prin care sa treaca acele tije nu se mai desfaceau.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

La un spomb original balamaua nu este un semicerc (nu partea cu tijele negre). Daca era un cerc complet prin care sa treaca acele tije nu se mai desfaceau.[/quote]

D'aia originalul costa cat costa!
Voi vreti Mercedes la pret de logan?!?!?

MILLY

Mesaj de MILLY »

zfcristian scrie:La un spomb original balamaua nu este un semicerc (nu partea cu tijele negre). Daca era un cerc complet prin care sa treaca acele tije nu se mai desfaceau.
D'aia originalul costa cat costa!
Voi vreti Mercedes la pret de logan?!?!?[/quote]
:P :P :P :P
SILVIAN DUMITRESCU
CARP LEGION

Pescar de competitie

"E mai bine sa esuezi in conditii normale
decat sa reusesti prin frauda"

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Va rog sa aduceti spomb-urile respective la magazin sa le schimbam.
Poate sunt dintr-un lot cu probleme . Au fost doar cateva sesizari in acest sens .

Anul acesta a scos si Hakuyo ceva similar, dar cu 15 grame mai usor. :wink:
Sper sa se comporte bine si din punct de vedere al balamalei.
Eu l-am folosit la cateva nadiri pe Moara si se comporta foarte bine.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Nu e vorba de schimbat.. cand platesti 15 lei pe o replica dupa un produs care in mod normal e de 5 ori mai scump trebuie sa iti asumi anumite riscuri...
Daca ai un lot de spomburi din care spui ca ai testat si nu au fost probleme, sunt dispus sa incerc.

De fiecare data cand pierd un spomb care a costat 65 lei ma umplu de nervi si partida este pe jumatate ratata...
Critic echilibrat

viper28

Mesaj de viper28 »

@milly si zfcristian.
Incercam doar sa-l ajut pe Dan. Poate reuseste sa schimbe ceva modelul de balamale si sa scoata pe piata o varianta mai ieftina a spombului original si sa aiba toata calitatile unuia.
Inteleg ca este de 4 ori mai ieftin, iar cand l-am achizitionat am presupus ca nu va avea calitatile unuia de 60 ron. Plasticul este de departe cel mai bun, comparativ cu alte modele gen Condor, care are un plastic foarte casabil si dupa o partida de 10-15 spomburi date nu mai poate fi folosit. Eu l-am folosit multe partide, iar singura problema e aceea ca se desface de la balamale. Atat.

Dan Mitranescu
Veteran

osc1or scrie:Nu e vorba de schimbat.. cand platesti 15 lei pe o replica dupa un produs care in mod normal e de 5 ori mai scump trebuie sa iti asumi anumite riscuri...
Daca ai un lot de spomburi din care spui ca ai testat si nu au fost probleme, sunt dispus sa incerc.

De fiecare data cand pierd un spomb care a costat 65 lei ma umplu de nervi si partida este pe jumatate ratata...
Chiar daca este la un pret scazut , consider ca trebuie sa isi faca treaba.
Pentru mine este o nimica toata sa inlocuiesc un produs, imi pare rau numai de drumul aferent.
Totodata pot sa constat problema numai pe produsul in cauza.

P.S. cred ca in afara de fire si ace pescuiesc numai cu produse cu defecte. :D Nimic nu se pierde , totul se transforma . :D

Dan Mitranescu
Veteran

PRODUSE NOI DIN LUNA MAI 2014 :

-foarfeca fir textil 35 lei
-conectori rapizi pt. avertizori ( varianta subtire ) 12 lei / buc.
-conectori rapizi MAGNETICI pt. avertizori 14 lei / buc.
- ROD POD 4 posturi cu doua picioare rezerva extra lungi ( pe care nu scrie SKY POD :D ) 650 lei :!:
- crosete leadcore 8 lei / buc.
- NOILE SERII DE ACE HAKUYO : SLIM ( 11-15 buc / plic ) Nr. 1,2,4 si 6 .si FORCE ( 8- 11 buc / plic ) Nr. 1,2,4 . Japoneze , foarte ascutite , varf rezistent . 9 lei / plic

Poze in curand .

Dan Mitranescu
Veteran

Fişiere ataşate
foarfeca1.jpg
foarfeca1.jpg (31.94 KiB) Vizualizat de 861 ori

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “DAN MITRANESCU”