TotalFishing pe forumul Crapmania

Moderator: danr

Încuiat
osc1or
Veteran
Puncte: 0

Re: TotalFishing pe forumul Crapmania

Mesaj de osc1or »

Si eu am avut o problema cu o livrare, cred ca saptamana trecuta, sau acum 2 saptamani.
Am sunat intr-o zi pe la pranz, am facut comanda si am specificat sa imi spuna daca nu vine pana a doua zi la ora 17.00 la adresa mentionata, sa ma sune pana in pranz sa ma anunte ca sa ma duc sa o ridic personal de la magazin in jurul pranzului cand este traficul mai lejer.
Ei m-au asigurat ca pana la ora 17 vine comanda, nu nici o problema, fiind din Bucuresti dimineata imi pune coletul la curier si sigur mi-l adduce pana la 17.00.
A doua zi la 17.00 sun la magazin pt ca evident ca nu m-a sunat nici un curier, si intreb de comanda. Ei imi spun sa sun eu direct la Cargus sa intreb de comanda mea. Sun la cargus si aflu ca nu au nici o comanda pe numele meu.. Revin la TF si imi gasesc intr-un final comanda la ei.. nici macar nu o trimisesera la cargus.. si uite asa am plecat din Baneasca pana la Totalfishing sa imi ridic comanda (care imi trebuia neaparat in acea zi) si de la Totalfishing pana in zona Pieptanari in conditii de full traffic... nu vreau sa va povestesc ce a fost la gura mea pe drum... (am facut aproape 2 ore...)

Oricum sunt convins ca este un caz izolat, am facut multe alt comenzi la ei si nu am avut nici o problema, dar totusi ar putea fi indepartate si aceste mici scapari...
Critic echilibrat

andrei0001

Mesaj de andrei0001 »

Am primit coletul ! Multumesc Cargus !?

Lucian Dumitrasc

Mesaj de Lucian Dumitrasc »

Imi puteti spune va rog daca acest produs va mai fi adus de TF http://www.totalfishing.ro/husa-pentru- ... 21721.html" si daca da cam cand estimati intrarea in stoc.
Multumesc!

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

Lucian Dumitrasc scrie:Imi puteti spune va rog daca acest produs va mai fi adus de TF http://www.totalfishing.ro/husa-pentru- ... 21721.html" si daca da cam cand estimati intrarea in stoc.
Multumesc!
Salut

Momentan husa nu se afla in stocul importatorului si nici nu putem data o data aproximativa cand acesta o sa primeasca produsul.

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

...ieri la ora 13,30 telefonic am facut comanda, iar azi in jurul orei 12 am intrat in posesia coletului...multumesc TotalFishing...

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

Daniel Ciuchendea

Mugurel A.

Mesaj de Mugurel A. »

Importul de la Fox a sosit astazi , urmtoarea comanda o vom face peste aproximativ 3 saptamani . Daca doriti produsele trimiteti comanda pe mail - ul magazinului . Va vom contacta pentru a va spune pretul si avansul necesar .
Total Fishing

geo11

Mesaj de geo11 »

marfa livrata. multumesc
daor carligele le-ati gresit gama dar e ok si astea.
recomand TF

aurelian_solomon

Mesaj de aurelian_solomon »

Am comandat: CPK Pop-up Secret Formula SF Frankfurter 10-14mm (scrie pe site ca aveti pe stoc)
Am primit: CPK Pop-up Frankfurter 10-14mm

Cum as mai putea sa mai comand ceva de la dvs? lipsa incredere...

Ieri am comandata un scaun de la Fox la dvs. sa-l ridic cand vine? nu-mi plac surprizele dvs... :(

Aurelian

CPK Carp & More

Mesaj de CPK Carp & More »

aurelian_solomon scrie:Am comandat: CPK Pop-up Secret Formula SF Frankfurter 10-14mm (scrie pe site ca aveti pe stoc)
Am primit: CPK Pop-up Frankfurter 10-14mm

Cum as mai putea sa mai comand ceva de la dvs? lipsa incredere...

Ieri am comandata un scaun de la Fox la dvs. sa-l ridic cand vine? nu-mi plac surprizele dvs... :(

Aurelian
Salut,

Pop-up-urile CPK Frankfurter sunt aceleasi cu cele SF Frankfurter...anul trecut existau in gama noastra doua game de pop-up-uri SF si Classic de anul acesta exista o singura gama de pop-up-uri...cele la 15ron.

Zi faina.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “TOTAL FISHING”