Trakker AS 365 sau Fox Evo TS

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
zander
Puncte: 0

Trakker AS 365 sau Fox Evo TS

Mesaj de zander »

Ma intereseaza sa achizitionez un sac de dormit gros care sa il pot folosi si in sezonul rece , si m am orientat catre cele doua , da nu le am vazut live pe nici unul , as dori cei care detineti sau ati vazut acesti saci de dormit sa imi spuneti niste pareri .
Multumesc !!!

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Re: Trakker AS 365 sau Fox Evo TS

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

zander scrie:Ma intereseaza sa achizitionez un sac de dormit gros care sa il pot folosi si in sezonul rece , si m am orientat catre cele doua , da nu le am vazut live pe nici unul , as dori cei care detineti sau ati vazut acesti saci de dormit sa imi spuneti niste pareri .
Multumesc !!!

Vezi ca trakker ul fasaie rau cand te misti in el!!! Are un prieten si il auzim noi din somn cand se intoarce! :lol:
Daca vrei iti dau eu foxul meu.imi iau unul mai subtire. De unde esti?
catch&release

robyvan
pescar de competitie

Re: Trakker AS 365 sau Fox Evo TS

Mesaj de robyvan »

Ungureanu Bogdan scrie:
zander scrie:Ma intereseaza sa achizitionez un sac de dormit gros care sa il pot folosi si in sezonul rece , si m am orientat catre cele doua , da nu le am vazut live pe nici unul , as dori cei care detineti sau ati vazut acesti saci de dormit sa imi spuneti niste pareri .
Multumesc !!!

Vezi ca trakker ul fasaie rau cand te misti in el!!! Are un prieten si il auzim noi din somn cand se intoarce! :lol:
Daca vrei iti dau eu foxul meu.imi iau unul mai subtire. De unde esti?
Dej, jud. Cluj :wink:
slowly we rot- by Obituary

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”