Mie nu-mi vine sa cred ce usor pot jigni unii

......... Aseara m-am intors de la Siclau si raman stupefiat cand deschid forumul si vad acest topic plin de rautati, de ironii si frustrari. Un singur lucru vreau sa va spun : sunteti TOTAL ERONATI si chiar vorbiti din fata calculatorului.
Nomal ar fi fost nici sa nu scriu nimic, sa va las in rautatea voastra in continuare sa scrieti si sa blamati, iar noi sa facem ceea ce stim mai bine....sa pescuim in liniste si sa ne bucuram de astfel de locuri. Sa ne bucuram de balti ca Siclau si sa adimiram oameni ca Sacalu'. Pentru ca sincer, este de adimirat ce a realizat acolo un om, pe care multi il blameaza si de care multi rad.
Intr-adevar "balta lui Saky nu are structuri" dar are foarte multe alte lucruri importante......are in primul rand PESTI . Pestii sunt mari , sanatosi si contrar aparentelor......greu de pacalit. Credeti ca era greu sa puna 2-3 structuri pe mijloc, si sa se pescuiasca "in buza" lor. Siclau este o balta curata, cocheta, foarte bine administrata. Este o balta unde ai putine trasaturi , insa in momentul in care intepi ai emotiile acelea pe care multi le-ati uitat , emotiile ca la capatul firului se poate afla recordul tau.
Pentru prima partida noi am avut 2 pesti peste 15 si 2 peste 20. Insa nemtii din fata noastra au avut 2 pesti peste 25 si unu peste 30 kg. Realizezi "mon cher" ca la langa Obor tu nu ai asa ceva? Cum suna pentru tine 26,7.....29,5......30,4 ? Nu sunt numere la loto.....sunt PESTI "mon cher" la care sincer majoritatea dintre pescari doar viseaza.
V-as povesti mai multe, v-as povesti despre ingineri angajati, despre bazine de carantina, despre cobai.........insa pur si simplu multi nu meritati. Va las in continuare sa va luati de "salciile din ghivecele de la Siclau" insa va repet pentru ultima oara : sunteti TOTAL ERONATI si chiar vorbiti din fata calculatorului.