...mergi in Ungaria, la vreo 20-30km de Carei...5kg in contravaloarea taxeiudrzone scrie:...nu ma intereseaza cat de mare este taxa insa vreau sa prind totusi ceva si sa plec si cu o parte din el acasa , daca nu tot .

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
...mergi in Ungaria, la vreo 20-30km de Carei...5kg in contravaloarea taxeiudrzone scrie:...nu ma intereseaza cat de mare este taxa insa vreau sa prind totusi ceva si sa plec si cu o parte din el acasa , daca nu tot .
Se bat cap in cap principiile expuse de tine cum ca nu ti-ar pasa de bani, dar calculezi absolut totul prin prisma de "a-ti recupera" investitia prin peste. Iti recomand blogul Dlui. Albu Florin pentru a vedea cam ce calcule sunt pe spatele unui crap "cu retinere" ca sa privesti (sper) altfel baltile C&R.udrzone scrie:nu ma voi duce niciodata la o balta C&R . S-au daca m-as duce , voi platii un bon in care sa plec cu peste acasa .
Pe mine nu ma incalzeste faptul ca prind pestele imi fac poze cu el apoi ii dau drumu', iar in portofelul meu ramane o gaura de cateva sute de lei . (pe monturi/motorina/taxa si multe altele) iar seara daca vreau sa mananc un peste prajit cand ajung acasa ce fac ? cumpar de la hipermarket ?
Imi place sa pescuiesc , cand am timp liber sunt pe balta , am investit multi bani , insa nu imi place sa satisfac administratorii baltilor, platind taxe destul de mari pentru tara in care traim .
Sunt dispus sa platesc taxe de 200-300 ron insa cu conditia sa plec cu pestele in juvelnic (in caz ca il prind) si nu cu pozele pe telefon .
@rog doar cei ce cunosc balti apropiate de cerintele mele sa posteze .
Multumesc.
O seara placuta .
@ viorel dulamita, si ceilalti de mai sus daca credeti sa sunteti haiosi sau va simtiti importanti mergeti voi pe baltile alea si impleti voi buzunarele administratorilor.
ROG CHATERII SA MEARGA PE MESSENGER SI SA NU MAI COMENTEZE AICI .!
La fel au făcut si alti fomisti....pardon, forumisti....udrzone scrie:Salut .
Am nevoie de un sfat din partea dvs.
am luat toate baltile la rand din bucuresti-Alexandria...
Am un amic care in ultimii ani frecventeaza Bitina, dar se deschidea doar din august din cate imi amintesc de la el.valiauto68 scrie:Bitina
Prinzi ,nu prinzi la sfarsit pleci cu 10 kg de peste!