Moderator: Victoras Petcu
cumparati unul!norisss scrie:Era asa bine sa tragi un pui de somn in masina pe la 3.00 dimineata cand te lua somnul. CE facem noi astia care nu avem cort?
mircione scrie:sunt multe reguli care nu plac si pe care eu unul le consider aberante dar se merge pe principiul ..."am balta fac ce vreau, vrei pescuiesti aici pe regulile mele ...nu-ti place te duci in alta parte" , asta este "intr-un fel este corecta" pe de alta parte NU, cunosc personal cel putin 10 pescari care nu vin pe MV2 pentru ca nu le plac unele reguli si se simt "ingraditi" !
Eu sunt un pescar care a pescuit foarte mult timp pe Moara Vlasiei,am tot respectul pentru tot ceea ce inseamna Moara...
Regulile sunt ok,nu este vorba sa imi placa sau nu,doar ca in cazul de fata exista si alte moduri de verificare.
Eu unul consider ca,daca as chema paznicul inainte sa incarc sa imi verifice masina si tot ce vrea el,ar fii o solutie viabila,se si filmeaza pe Moara,deci.......
Eu unul as fi dispus sa fiu controlat de cate ori este nevoie,insa sa mi se permita sa am masina langa stand,este vorba ma repet posibilitatiile fiecaruia de campare...
Numai bine si fire zbuciumate
Si eu la fel este balta unde am recordul personal la crap ..."inca" si voi mai merge cu placere acolo...dar prea multe reguli ...unele dintre ele un pic cam aberanteMarian N. scrie:mircione scrie:sunt multe reguli care nu plac si pe care eu unul le consider aberante dar se merge pe principiul ..."am balta fac ce vreau, vrei pescuiesti aici pe regulile mele ...nu-ti place te duci in alta parte" , asta este "intr-un fel este corecta" pe de alta parte NU, cunosc personal cel putin 10 pescari care nu vin pe MV2 pentru ca nu le plac unele reguli si se simt "ingraditi" !
Eu sunt un pescar care a pescuit foarte mult timp pe Moara Vlasiei,am tot respectul pentru tot ceea ce inseamna Moara...
Regulile sunt ok,nu este vorba sa imi placa sau nu,doar ca in cazul de fata exista si alte moduri de verificare.
Eu unul consider ca,daca as chema paznicul inainte sa incarc sa imi verifice masina si tot ce vrea el,ar fii o solutie viabila,se si filmeaza pe Moara,deci.......
Eu unul as fi dispus sa fiu controlat de cate ori este nevoie,insa sa mi se permita sa am masina langa stand,este vorba ma repet posibilitatiile fiecaruia de campare...
Numai bine si fire zbuciumate