Moderator: Dan Mitranescu
Si eu comentez afirmatiile dvs. ,care nu au nici cea mai mica valoare fara argumente.marian_popescu scrie:Am revenit în magazin și am constatat că nu e o greșeală
Un rod pod hakuyo, copie sky pod, preț 500 de lei, cu probleme la strângerea rotițelor dințate care fixează picioarele în unghiul dorit. Mai exact, dinții sunt prea mici și dintr—un plastic de slabă calitate, predispuși la tocire
Că o fi magazinul.moșului ăluia, contează prea puțin. Eu comentez produsul în sine
deja prea multe vizite la magazinul secret pt a verifica si reverifica rodpodul nasolDan Mitranescu scrie:Si eu comentez afirmatiile dvs. ,care nu au nici cea mai mica valoare fara argumente.marian_popescu scrie:Am revenit în magazin și am constatat că nu e o greșeală
Un rod pod hakuyo, copie sky pod, preț 500 de lei, cu probleme la strângerea rotițelor dințate care fixează picioarele în unghiul dorit. Mai exact, dinții sunt prea mici și dintr—un plastic de slabă calitate, predispuși la tocire
Că o fi magazinul.moșului ăluia, contează prea puțin. Eu comentez produsul în sine
Atat timp cat nu spuneti numele magazinului, consider ca este o minciuna tot ce scrieti pe aici.
osc1or scrie: eu am vazut rodpodul de la magazinul lu Dan si mi s-a parut foarte bine inchegat, si foarte stabil.. cred ca daca m-as aseza cu fundul pe el m-ar tine, si am 130kg...
Daca tu doar te asezi pe el la cele 130 kg, Florine, eu la 84 kg, fac exercitii la bara fixa.osc1or scrie:deja prea multe vizite la magazinul secret pt a verifica si reverifica rodpodul nasolDan Mitranescu scrie:Si eu comentez afirmatiile dvs. ,care nu au nici cea mai mica valoare fara argumente.marian_popescu scrie:Am revenit în magazin și am constatat că nu e o greșeală
Atat timp cat nu spuneti numele magazinului, consider ca este o minciuna tot ce scrieti pe aici.
una - doua poze ar fi fost mult mai edificatoare...
eu am vazut rodpodul de la magazinul lu Dan si mi s-a parut foarte bine inchegat, si foarte stabil.. cred ca daca m-as aseza cu fundul pe el m-ar tine, si am 130kg...