Lansete Century long range - pareri

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Marius P
Puncte: 0

Lansete Century long range - pareri

Mesaj de Marius P »

Vesnica problema cand vine vorba de achizitionarea lansetelor de crap....ce model ?

Doresc sa-mi completez echipamentul actual cu un set de lansete ptr distanta in special. Aici ma refer la distante 130+ , cu un plumb de 114 gr si destul de des saculeti solubili.

Rog posesorii de lansete care se preteaza ptr specificatiile de mai sus sa-si exprime parerile. In prezent inclin catre Century , dar si aici in gama lor ptr long range sunt mai multe modele. Va rog nu excludeti nici alti producatori si nici lansetele de top (ex: Century C2) . Evident , nu cred ca exista o lanseta care sa-ti asigure in acelasi timp si distanta dorita si un drill de exceptie, dar sunt destule modele care se apropie . Sunt dispus sa castig la capitolul distanta in detrimentul drill-ului , acesta putand fi rezolvat si prin alte metode.

La randul sau distanta la care se poate lansa depinde de mai multi factori , printre care si tehnica de lansare , dar , consider ca urmarind si ascultand parerile mai multor pescari se poate crea o imagine.

Multumesc,

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Re: Lansete Century long range - pareri

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Hakuyo MTX klass, dar fara tehnica...
catch&release

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Cu tehnica si antrenamentul o rezolva cumva,cu forta (puterinta) este mai greu...
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

TopGear

Mesaj de TopGear »

Marius P scrie:Vesnica problema cand vine vorba de achizitionarea lansetelor de crap....ce model ?

Doresc sa-mi completez echipamentul actual cu un set de lansete ptr distanta in special. Aici ma refer la distante 130+ , cu un plumb de 114 gr si destul de des saculeti solubili.

Rog posesorii de lansete care se preteaza ptr specificatiile de mai sus sa-si exprime parerile. In prezent inclin catre Century , dar si aici in gama lor ptr long range sunt mai multe modele. Va rog nu excludeti nici alti producatori si nici lansetele de top (ex: Century C2) . Evident , nu cred ca exista o lanseta care sa-ti asigure in acelasi timp si distanta dorita si un drill de exceptie, dar sunt destule modele care se apropie . Sunt dispus sa castig la capitolul distanta in detrimentul drill-ului , acesta putand fi rezolvat si prin alte metode.

La randul sau distanta la care se poate lansa depinde de mai multi factori , printre care si tehnica de lansare , dar , consider ca urmarind si ascultand parerile mai multor pescari se poate crea o imagine.

Multumesc,
Vezi aici toata gama Century!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=mD-_tRe ... tt2rbxtmCQ

Eu am Focal System. Fara repros! "Used and abused!" citez din Vlad Pavlovici care a revizuit lanseta aici
http://carponline.ro/recenzii/century-f ... stem-88012

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

Marius P scrie:Vesnica problema cand vine vorba de achizitionarea lansetelor de crap....ce model ?

Multumesc,
Century sp+ detin un set de 4 si nu le-as schimba decat daca as lua hi-s200
stefan avram

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Shimano XS1 Intensity, o lanseta foarte buna pentru aruncari la distanta (actiune semi rapida, TC 3,75lb), foarte placuta in drill, rezerva de putere si are aproximativ 420 gr.

http://www.totalfishing.ro/lanseta-shim ... 31438.html

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”