La fel:)bucur.gabos scrie:In aceste conditii si cu parere de rau, si eu renunt la Moara. Peris, Magura sunt alternative mult mai bune.

Moderator: Victoras Petcu
La fel:)bucur.gabos scrie:In aceste conditii si cu parere de rau, si eu renunt la Moara. Peris, Magura sunt alternative mult mai bune.
aici sunt doua variantepopescu59 scrie:Toate discutiile care le faceti aici nu sunt decit circoteli .
VA ROG ACCESATI CAMERELE AMPLASATE PE MV2 , AZI 22-06-2014 ora 10 si veti vedea ca toate locurile de pescuit sunt ocupate dar TOATE LOCURILE .
Iar masinile pescarilor se afla linga standul de pescuit , frumos si normal . Asta inseamna ca regula cu masina in parcare este facuta pentru cei INSEMNATI sau necunoscuti . Pescari care frecventeaza MV2 sunt cu masinile la locul de pescuit fara sa fie deranjati .
Dupa cum se vede pescarii v-au citit rautatile si au umplut la refuz MV2.
E vorba de partidele de noapte....nu stiu ce ati vazut dvs.popescu59 scrie:Toate discutiile care le faceti aici nu sunt decit circoteli .
VA ROG ACCESATI CAMERELE AMPLASATE PE MV2 , AZI 22-06-2014 ora 10 si veti vedea ca toate locurile de pescuit sunt ocupate dar TOATE LOCURILE .
Iar masinile pescarilor se afla linga standul de pescuit , frumos si normal . Asta inseamna ca regula cu masina in parcare este facuta pentru cei INSEMNATI sau necunoscuti . Pescari care frecventeaza MV2 sunt cu masinile la locul de pescuit fara sa fie deranjati .
Dupa cum se vede pescarii v-au citit rautatile si au umplut la refuz MV2.
Domnilor "balan petrica" Dumitrache, etc, aceste reguli sint pentru pescarii care vin la pescuitul de noapte, dar vin si cu alte "interese" (sa fure peste), asa ca decit sa am noaptea pe balta asemene pescari, prefer sa sa stau linistit..............................!!!
balan petrica scrie:domnule petcu,va dau dreptate si dumneavoastra.e normal sa luati masuri daca ati avut probleme. ce m-a deranjat pe mine,a fost ca am fost fortat sa stau toata noaptea in frig si ploaie,pentru ca nu am avut cort,iar pe la ora 2-3 cand m-a plesnit somnul,a trebuit sa las sculele sa plec la masina.asta in conditiile in care tovarasii mei au avut cort si au putut sa pazeasca ei si sculele mele,altfel nu as fi avut de ales.
sper sa nu fie cu suparare.iar daca o sa va suparati,asta e.
varianta cu pescarii care sunt cunoscuti a fi seriosi sa fie lasati cu masina,mi se pare cea mai buna solutie.va doresc numai bine
Dumitrache scrie:Nici nu mananc pestele domnule...aveti unele comentarii, care nu-si au rostul.