Fir pe mulineta

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: Fir pe mulineta

Mesaj de gabi1 »

omule, pai nu prea stii ce-i cu umplutura aia si, zau, ar trebui sa pui mai multe intrebari caci nu prea le ai cu practica... :D
pune pe tambur cat fir de 25 vrei, umple tamburul cu "umplutura", trage-l pe o rola, apioi pe alta si la final pe tambur...n-ai nevoie de niciun tambur de rezerva, ci doar de putina miscare... :lol:
:idea: QED!! :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

Cornele :)eu nu spun ca nu ai dreptate :) o sa vad eu pana la urma cum rezolv.decat sa ma chinui cu rolele alea...prefer varianta usoara:))oricum de line counter am nevoie pt ca altfel nu pot masura firul.pfff in fine.ms pt pareri la toata lumea

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

.decat sa ma chinui cu rolele alea...prefer varianta usoara:
ingerasdefoc, am doua variante mai simple decat cea sugerata de Cornel,fara "rolele alea"...daca nu le- ai intuit te rog sa-mi dai un semn si se rezolva. Sunt cele mai "usoare" variante(exact ce vrei tu) si fara investitii inutile in mii de metri de fir. :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

Ai mesaj privat Gabi

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”