Ron thompsonul l-am vazut ,probat si mi-a placut insa ptr. prologic c1, n-am aceasta posibilitate-nu am gasit-o decit la mag.online, apelez la cei care le-au avut s-au probat pe ambele ptr. a putea face o alegere- cum se comporta lansetele, cit de rezistente sint in timp,etc.-dupa renumele firmei as inclina spre prologic c1- insa n-as vrea sa-mi para rau ca nu am ales ron thompsonul pe care l-am probat.Multumesc.
Am avut prologic c2, si le.am dat ca sa iau custom carp de la Ron thompson,cele de 3.60. Thompsonu inspira mai multa incredere si sunt ţapene,pt lanseuri lungi,au actiune rapidă la cei 3,5 lbs. Lanseuri bune le.am reusit cu plumb de 90 grame+ pastă boilies.
Am pescuit cu Prologic-urile C1 de 3,90 si 3,5lbs. Sunt bete cu actiune parabolica, foarte placute in dril dar nu pot fi folosite cu mare eficienta cand trebuie sa fortezi pestele sa nu intre in agataturi sau sa-l scoti de acolo. Poti arunca lejer cu ele cu plumbi de 100g si momitoare. As spune ca trebuie sa tragi un pic de ele pentru a obtine lansari mai bunisoare. Nu sunt pentru lanseuri extreme. Eu cred ca la cat costa sunt suficient de bune. Cu modelul asta de Ron Thomson n-am pescuit. Am avut un model mai vechi de 3,60m care erau asemanatoare la actiune cu Prologic-urile.