Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Ca sa vezi noapte unde arunci boilesurile!...ionut72 scrie:Eu sunt, oarecum, nedumerit: nu-mi dau seama, la ce ar folosi un marker luminos? Adica, eu unul, nu ma vad facand activitatile de sondare si marcare noaptea!
Pai ... voi pescuiti cu markerul in apa?Alexandru Mihai scrie:Ca sa vezi noapte unde arunci boilesurile!...ionut72 scrie:Eu sunt, oarecum, nedumerit: nu-mi dau seama, la ce ar folosi un marker luminos? Adica, eu unul, nu ma vad facand activitatile de sondare si marcare noaptea!
Eu am spus doar ce poți sa faci cu el noaptea.ionut72 scrie:Pai ... voi pescuiti cu markerul in apa?Alexandru Mihai scrie:Ca sa vezi noapte unde arunci boilesurile!...ionut72 scrie:Eu sunt, oarecum, nedumerit: nu-mi dau seama, la ce ar folosi un marker luminos? Adica, eu unul, nu ma vad facand activitatile de sondare si marcare noaptea!
Si, daca ai 4 locuri diferite unde sunt plantate monturile (eventual si la distante diferite), cum faci, folosesti 4 markere? Sau arunci markerul pentru prima lanseta (folosind semnul pus pe fir), nadesti din cobra, il scoti, il arunci pentru a 2-a lanseta, nadesti si tot asa?
P.S. Eu arunc boiliesurile in apa inclusiv noaptea cu midi-spombul pus in clips cu lanseta cu care pescuiesc (intra 16 bile de 20mm). Dar, e drept, eu nu particip la concursuri si am voie sa folosesc spombul noapteaDar, si daca le arunc cu cobra, nu-mi trebuie lumina, deja "mi-am format mana" peste zi pentru distanta necesara.
Am inteles, doar ca inca nu sunt pe deplin lamurit cum faci asta fara a te complica inutil.Eu am spus doar ce poți sa faci cu el noaptea.