florian scrie:florin pocris scrie:
Mandru ca sunt membru al CS GREEN LAKE!!!
Adevarat,multiiii ne vedeau pe ultimul loc!!!!
Va veni si vremea noastra!!!
Ps:pe langa vice-campionii de azi,se vor forma si alte,si alte loturi GL !!!
-------
Din pacate niste organizatori de concursuri aparuti peste noapte au inceput sa darame ce-am cladit prin interzicerea noastra sa participam cu mai mult de doua echipe

O sa am o discutie pe acesta tema cu toti presedintii de club sa ia atitudine la acest atac adus asupra cluburilor de pescuit . Ne-am dorit un pescuit organizat pe cluburi si am inceput din 2008 sa infintam cluburi de pescuit . Acum cand ne-am organizat mai bine apare un `nene care ne interzice sa participam mai mult de doua echipe .... E trist ca cineva ne ingradeste dreptul de-a participa la un concurs ,ca face parte din nu stiu ce club si nu are voie sa participe decat doua echipe ...Pentru un club care tine sedinta anuala in masina este ok doua echipe bine dar pentru noi cu 36 membrii
activi in concursuri e greu sa dai cu banul tine sa participe, ca nu ai nici un regulament care sa poti selecta pe cine sa trimiti la concurs .....mai ales ca toti merg pe banii lor

.
scuze de of topic dar mi-am adus acum aminte si cand am sesizat acest lucru pe alt topic de competitii a fost stearsa postarea mea

Se va rezolva si problema asta,sunt sigur!
Frustrarea este mare pentru unii cand vad ca ,un club asa unit ca noi,GREEN LAKE,are in cei 4 ani de existenta,cred ca daca nu ma insel aproape 200 de trofee castigate !!!
Noi,membrii clubului,cei noi sau cei vechi,dar in special cei noi,vom putea ajunge in locul VICE-CAMPIONILOR de azi doar prin participarea la cat mai multe concursuri si competitii,caci doar asa putem fii convocati in lotul clubului.Iar daca ne este ingradita participarea la concursuri in numar nelimitat,ni se taie posibilitatea de a intra in atentia selectionerului pentru a fi selectionati in lotul pentru nationale...
Inca o data FELICITARI MAIMUTOI & CO pentru TITLU DE CAMPIONI !!!
SI PT COLEGII mei,VICE-CAMPIONIIII !!!!!!![/quote]
vezi ca s-a dat liber la inscrieri ,baga-te poate intri in atentia selectionerului![/quote]
Participarea ramane la alegerea mea,sau la hotararea CLUBULUI din care fac parte,CU MANDRIE !!!!
In atentia selectionerului,voi intra ,BINE ca noi ,GREEN LAKE, AVEM SELECTIONER care ARE CE SA SELECTIONEZE !!!
Scuze din nou de off-topic,dar unii domni de pe acest forum ...