marker luminos Prologic

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

ionut72
pescar de competitie

Re: marker luminos Prologic

Mesaj de ionut72 »

@Razvan
In practica, iti iei repere cu ajutorul lui! Simplu, nu?
Da, "in teorie" e simplu. :) In practica ai 4 lansete la distante diferite (uneori pot fi de metri buni aceste distante). Nadirea din cobra, pe fiecare lanseta, noaptea, la distanta cat de cat fixa, e o treaba care n-are nevoie de lumina. Sau de marker :D

@Andrei
.inteleg ca dai cu cobra cu bile due 24 tari clipsuite de cobra sa mearga LA aceaisi distanta fiecare bila pe plumb..
Nu, daca vreau sa dau la aceeasi distanta, am spus ca folosesc midi-spombul pe fiecare lanseta cu firul pus in clips! Nadirea cu cobra la punct fix la distante diferite e, asa cum ii spuneam si lui Razvan mai sus ... o metoda care n-are nevoie de marker sau lumina noaptea. Secret :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

geo11
Puncte: 0

Mesaj de geo11 »

mi se pare foarte ok. cel de la carp expert e un gunoi parerea mea. am avut si e de unica folosinta.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

geo11 scrie:mi se pare foarte ok. cel de la carp expert e un gunoi parerea mea. am avut si e de unica folosinta.
...si OPC-ul ce ti-a comunicat??
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

geo11

Mesaj de geo11 »

hai serios. cine merge la opc ptr un amarat de marker. nici asteptarile nu erau prea mari.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

geo11 scrie:hai serios. cine merge la opc ptr un amarat de marker. nici asteptarile nu erau prea mari.
Poate l-ai folosit ziua, el fiind varianta de noapte...
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Larry82

Mesaj de Larry82 »

Eu am un ansamblu din asta http://bigfish.ro/produse-crap/accesori ... t-kit-5028 la care am adaptat un sistem dintr-o bricheta cu led. Daca vrei mai multe detalii, imi spui si dezvolt subiectul :D
"Mergi plin de încredere în direcţia pe care ai stabilit-o. Sigur, realizările vor veni."
Anghel Saligny

geo11

Mesaj de geo11 »

gabi1 scrie:
geo11 scrie:hai serios. cine merge la opc ptr un amarat de marker. nici asteptarile nu erau prea mari.
Poate l-ai folosit ziua, el fiind varianta de noapte...
asa e. ai dreptate. la asta nu m-am gandit :)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”