Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Diferentele sunt numai de tonalitate (si de data a fabricatiei.AndreiCosti scrie:Va salut cu respect.
Am o nelamurire.Care sunt diferentele estetice si functionale (si de alta natura) intre avertizorii Hakuyo model 2013 si modelul 2012?
Multumesc anticipat.
..."cealapa"borcan calin scrie:afirm
AndreiCosti scrie:Multumesc tuturor pt. raspunsuri.Ma intereseaza daca la o simpla vizualizare as putea gasi diferente prin care sa pot face o diferentiere intre ei,chiar si la statie,si daca cei din 2013 au ceva plusuri fata de cei din 2012.
Dan Mitranescu scrie:Diferentele sunt numai de tonalitate (si de data a fabricatiei.AndreiCosti scrie:Va salut cu respect.
Am o nelamurire.Care sunt diferentele estetice si functionale (si de alta natura) intre avertizorii Hakuyo model 2013 si modelul 2012?
Multumesc anticipat.)
Dan, cu polonezul ala sau ce era, ai scos-o, dar cu englezii nu stiu cum faci, deja te copiazashahjaban scrie:Senzori tip Hakuyo model 2013 , spun "tip" deoarece i-am cumparat din Anglia si nu scrie Hakuyo pe ei , dar sunt identici cu Hakuyo , acelasi design aceleasi functii