Barca gonflabila Navigator AD 230

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
razvan_bv
Puncte: 0

Barca gonflabila Navigator AD 230

Mesaj de razvan_bv »

Salut!Impreuna cu partenerii mei de pescuit am hotarat sa achizitionam o barca gonflabila pentru nadit si eventual plantat.Am stabilit bugetul disponibil si ne-am pus sa cautam pe internet.Am gasit o barca , care corespunde in tocmai cu ceea ce cautam,adica o barca pana in 2,3m ,chila gonflabila si podina de aluminiu. Navigator ad 230. A folosit cineva acest model de barca?Doresc cateva pareri pro sau contra si eventuale sugestii. Multumesc Numai bine!
C&R

Cosmin Stanila

Re: Barca gonflabila Navigator AD 230

Mesaj de Cosmin Stanila »

eu am un model de la acelasi producator, adf 230, model fara chila gonflabila si podina de al, doar podina din Tego.
o am din vara 2012 si e absolut OK.
am luat-o din Timisoara, presupun ca e acelasi vanzator pe care l-ati gasit si voi.
as fi cumparat una similara, numai ca atunci nu aveau nimic disponibil si in buget :oops:

materialul e foarte durabil, am frecat barca prin diverse maluri si nu am avut nicio problema.
din cate stiu, la modelul AD 230, materialul este identic sau poate chiar mai bun.
modelul de 2,30 cred ca are doar o singura banca, nu doua cum apare prin diverse foto pe net.
s-ar putea sa fie putin inghesuit pt o calatorie in 2, dar va veti descurca 8)

alegerea e foarte buna si cred ca veti fi multumiti !

razvan_bv

Re: Barca gonflabila Navigator AD 230

Mesaj de razvan_bv »

In final am cumparat barca AD-230 ,ieri ne-am intors de la Ebru si ma declar incantat.Materialul este robust, bine lucrata. Recomand! Fire intinse! :wink:
C&R

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”