Vand lanseta,mulineta,husa,accesorii....

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

profu007
Puncte: 0

Re: Vand lanseta,mulineta,husa,accesorii....

Mesaj de profu007 »

profu007 scrie:Atentie: produsele pot fi expirate!!! Eu am cumparat 2 cutii de pelete haldorado si am primt doua borcanele cu pelete decarlig expirate din ianuarie. Am mai ccumparat inca 3 cu boilies de la senzor dupa vum srata expirate de cel putin un sn. Rusine. Pt toate astea
a am platit 500 ron si noi sunt mai ieftine.
50 ron, nu 500, de nervi am scris gresit(mesajul era de pe tel)

Am vorbit la telefon si a recunoscut cu sunt expirate, dar e vina mea ca nu am intrebat daca sunt sau nu expirate.
Voi atasa si pozele cu produsele, in plus si o montura facuta de acest mare profesionist(care valoreaza 25 ron) si apoi in comparatie una facuta de un incepator ca mine.

Din pacate acum nu le pot atasa, pt ca sunt prea mari, tb cumva sa le modific.

Oricum ATENTIE daca nu cumva vreti produse care nu mai conteaza ca sunt expirate.

profu007

Mesaj de profu007 »

In sfarsit am reusit sa modific pozele, am invatat tot de aici de pe site cum sa fac asta.

Vreau doar sa mai precizez ca la telefon cel care a ridicat tonul a fost tot cel care a vandut, ceea ce mi-a demonstrat ca intradevar e "de meserie tepar". A fost rugat sa primeasca inapoi produsele, insa aceasta s-a comportat ca si cum vina a fost a mea ca nu am intrebat daca produsele sunt expirate. Dupa care a inceput sa abereze cat de mare pescar este, ce monturi mi-a vandut, monturi ca el nu face nimeni, ba chiar mi-a precizat ca ele fac 25 ron bucata. Ca sa va faceti o idee in imaginea cu un singur forfac este cea vanduta de el(mi-a vandut 4 astfel de "monturi") si ma rugat sa pun si eu una facuta de mine(de aceea am atasat una facuta si de mine, este cea cu firul de par mai lung). Ca sa nu mai are ce spune am pozat tot o montura in-line ca si a lui.

Asadar mare atentie, mai sunt si unii printre noi care cu greu ii putem numi semeni.
Ce voi face eu cu tot pachetul, care nici nu era pt mine? Simplu boiliesurile la gunoi si din monturi voi pastra plumburile, restul aceiasi directie.

Am cumparat multe de pe acest forum: lansete, mulinete, nada, etc. De cele mai multe ori totul a fost ok. De data asta insa mi-am luat teapa.

Am scris pe forum imediat ce am deschis pachetul intrucat am vrut ca sa nu mai cumpere si altcineva de la exemplarul acesta cu expiratele lui(care mai si sustine ca e normal sa vanda expirate).
Fişiere ataşate
haldorado senzor.JPG
haldorado senzor.JPG (86.75 KiB) Vizualizat de 1732 ori
monturi compara.JPG
monturi compara.JPG (81.45 KiB) Vizualizat de 1732 ori
2 haldorado.JPG
2 haldorado.JPG (105.29 KiB) Vizualizat de 1732 ori
montura simpla.JPG
montura simpla.JPG (72.42 KiB) Vizualizat de 1732 ori
forface compara.JPG
forface compara.JPG (71.2 KiB) Vizualizat de 1732 ori

romica m

Mesaj de romica m »

Nici nu meriti sa-ti raspund,pt.cit mai inebunit cu mii de intrebari...,cite E-uri au bolies-urile,cite gr.au fiecare buc. in parte ,etcNu stii ce vrei.nu stii macar sa scrii corect si romaneste,45 lei=500 lei,la tine?Ar trebui sa lasi bazarul si sa cauti magazinul..daca totusi nu ai bani atunci...lasa-te!

romica m

Mesaj de romica m »

Nici nu meriti sa-ti raspund,pt.cit mai inebunit cu mii de intrebari...,cite E-uri au bolies-urile,cite gr.au fiecare buc. in parte,daca eticheta e intreaga sau ciupitaetcNu stii ce vrei.nu stii macar sa scrii corect si romaneste,45 lei=500 lei,la tine?Batii campii rau,baiatule!"Profu"esti mare prof,in ce????Minciuni,nesimtire,nimicnicie?Am recunocut eu ca sint expirate?Ce obiectiuni ai la monturi?La toate produsele,ai poze,plus descriieri.Nu corespund descrierilor,cumva?Nu sint sigilate?Nu sint moturi,noi?Rusine tie!Vrei produse noi,la pret moca?Ar trebui sa lasi bazarul si sa cauti magazinul..daca totusi nu ai bani atunci...lasa-te!

utu75

Mesaj de utu75 »

Buna,
eu am cumparat un banax de la domnul romica si sincer nu am ce sa comentez!a trimis ce a trebuit si din partea mea are un calificativ bun!
STIMA
Nu te tine smecher, pentru ca intotdeauna va exista unul mai mare ca tine!

utu75

Mesaj de utu75 »

- Counter Behr
- tripod Laserfish pt.incarcat lansete de 90 cm,extensibil,Silver
- geanta cu set swingeri de la Energo Lumino,din care cel galben are firul rupt
- degetar din piele,nefolosit,de la Trabucco Casting Team
- pluta marker,cu cap rosu
- sticluta,de 250 ml,de aditiv de capsuna,SNZ
- cutie Betaina praf,Factor X Super Suny(made in Germany),de 150 ml
- marker Amiaud
- marker mare(plantat din barca)Anaconda Marker Boje
- 1l Spd - Snz
- 1l Csl - Snz
- 1 galeata cu capac,pt.nada de 25l,de la Carp Expert,nefolosita.
un pret la acest pachet va rog

stima
Nu te tine smecher, pentru ca intotdeauna va exista unul mai mare ca tine!

romica m

Mesaj de romica m »

Multumesc,pentru apreciere,domnule Ionel!De cind vand produse,pe bazar,nu am patit,asa ceva.Oameni si oameni...!
O parte din produse le-am trimis chiar azi,dar va comunic ce a mai ramas,in cel mai scurt timp posibil.

profu007

Mesaj de profu007 »

romica m scrie:Nici nu meriti sa-ti raspund,pt.cit mai inebunit cu mii de intrebari...,cite E-uri au bolies-urile,cite gr.au fiecare buc. in parte,daca eticheta e intreaga sau ciupitaetcNu stii ce vrei.nu stii macar sa scrii corect si romaneste,45 lei=500 lei,la tine?Batii campii rau,baiatule!"Profu"esti mare prof,in ce????Minciuni,nesimtire,nimicnicie?Am recunocut eu ca sint expirate?Ce obiectiuni ai la monturi?La toate produsele,ai poze,plus descriieri.Nu corespund descrierilor,cumva?Nu sint sigilate?Nu sint moturi,noi?Rusine tie!Vrei produse noi,la pret moca?Ar trebui sa lasi bazarul si sa cauti magazinul..daca totusi nu ai bani atunci...lasa-te!
Recunosc ca am pus multe intrebari, insa asta deoarece inca de la inceput am avut dubii(am si intrebat daca sunteti moldovean) si apoi nu erau pt mine si colegul meu tot voia detalii.

Aici nu e vorba de eticheta ci de faptul ca toate cele 5 produse erau expirate si desigilate

NU am mintit nimic: la telefon ai spus ca sunt expirate, ba chiar ai ridicat tonul spunand ca asa este normal la bazar.

Apoi te-ai legat ca nu sunt pescar si eu ti-am zis de monturi, ai zis ca fac 25 ron fiecare. Nu am avut pretentia sa fie noi, ci bine facute. Mi-ai cerut sa pun o montura facuta de mine ca sa vezi ca aberezi.

Daca am sau nu bani nu e problema ta. Pana acum am cumparat si de aici si a fost ok, pana am dat de tine, un exemplar care sper sa fie pe cale de disparitie. Sunt convins ca pescuiesti la fel cum esti.

Sanatate si sper sa nu mai aud te tine

Cucu Ionel

Mesaj de Cucu Ionel »

Am cumparat destule produse de la Romica, nu am avut probleme cu niciun produs! Poate n-o fi un pescat de top, s-ar putea ca monturile facute sa nu corespunda gusturilor tuturor pescarilor, vezi cate discutii sunt in contradictoriu la sectiunea dedicata, dar sunt sigur de calitatea materialelor folosite. Am o propunere: iti cumpar eu pachetul ce l-ai luat de la el, la acelasi pret! Daca esti de acord, iti las adresa pe pm. sa mi le trimiti, ok?
Fir intins

profu007

Mesaj de profu007 »

Cucu Ionel scrie:Am cumparat destule produse de la Romica, nu am avut probleme cu niciun produs! Poate n-o fi un pescat de top, s-ar putea ca monturile facute sa nu corespunda gusturilor tuturor pescarilor, vezi cate discutii sunt in contradictoriu la sectiunea dedicata, dar sunt sigur de calitatea materialelor folosite. Am o propunere: iti cumpar eu pachetul ce l-ai luat de la el, la acelasi pret! Daca esti de acord, iti las adresa pe pm. sa mi le trimiti, ok?
Da sunt de acord. Lasa adresa si maine le ai.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”