Mandrina incompatibila cu mulineta?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Chryys
Puncte: 0

Mandrina incompatibila cu mulineta?

Mesaj de Chryys »

La betele MTX9, am folosit o vreme okuma pl860, fara probleme. Am avut ceva pitici si mi-am luat shimano ultegra xtb 14000. Talpa intra fara problema in mandrina, dar oricat o strang, parca nu sta fixa, cand recuperez se simte un mic joc (mic am spus, sa nu exageram, dar totusi nu trebuie sa fie acolo).

Sunt solutii sa rezolv problema cat de cat decent? Daca iau alte bete risc sa intampin aceeasi problema? Caut alte bete dar prima data imi trebuie un par de 2m sa vad cum il inghesui in masina, betele actuale sunt din 3 bucati, iar bete bunicele nu am gasit din 3 bucati.

Multumesc

Alex0711

Re: Mandrina incompatibila cu mulineta?

Mesaj de Alex0711 »

Chryys scrie:La betele MTX9, am folosit o vreme okuma pl860, fara probleme. Am avut ceva pitici si mi-am luat shimano ultegra xtb 14000. Talpa intra fara problema in mandrina, dar oricat o strang, parca nu sta fixa, cand recuperez se simte un mic joc (mic am spus, sa nu exageram, dar totusi nu trebuie sa fie acolo).

Sunt solutii sa rezolv problema cat de cat decent? Daca iau alte bete risc sa intampin aceeasi problema? Caut alte bete dar prima data imi trebuie un par de 2m sa vad cum il inghesui in masina, betele actuale sunt din 3 bucati, iar bete bunicele nu am gasit din 3 bucati.

Multumesc
Ia legatura cu Dan Mitranescu- iti poate schimba mandrina.
Alex0711 (Calaretu Alex)
TWO CARP TEAM

Chryys

Mesaj de Chryys »

Multumesc, dar decat sa platesc curierul + mandrina noua sau stiu eu ce alte cheltuieli apar, prefer sa stau cuminte sa pun banii aia la pusculita si intr-un viitor apropiat sa vand betele si sa iau altele, la care sper sa nu patesc la fel.

Ma gandeam la o solutie care poate sa fie executata de mine, fara sa stric betele sau mulineta.

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Daca se misca mandrina, lucru des intalnit la Mtx, nu ai ce sa-i faci. Eu iti recomand totusi sa iei legatura cu Dan, cu siguranta te va ajuta.

Nu vad legatura intre mulineta Ultegra si faptul ca se misca mandrina. Cu Mulineta okuma nu se misca mandrina? :D

pilbak levente

Mesaj de pilbak levente »

Ia pune niste Banda izolatoare pe talpa mulinetei,asa 2-3 spire poate se strange mai bine

Chryys

Mesaj de Chryys »

Allen Besnovich scrie:Daca se misca mandrina, lucru des intalnit la Mtx, nu ai ce sa-i faci. Eu iti recomand totusi sa iei legatura cu Dan, cu siguranta te va ajuta.

Nu vad legatura intre mulineta Ultegra si faptul ca se misca mandrina. Cu Mulineta okuma nu se misca mandrina? :D

Mandrina nu se misca pe lanseta, are joc mulineta in mandrina, cu okuma nu s-a miscat. Difera talpa de la mulinete.

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Chryys scrie:
Allen Besnovich scrie:Daca se misca mandrina, lucru des intalnit la Mtx, nu ai ce sa-i faci. Eu iti recomand totusi sa iei legatura cu Dan, cu siguranta te va ajuta.

Mandrina nu se misca pe lanseta, are joc mulineta in mandrina, cu okuma nu s-a miscat. Difera talpa de la mulinete.
Pune 3 spire de banda izolatoare panzata pufoasa pe capetele talpii mulinetei si scapi de problema.altfel nu ai ce-i face.cu toate shimano vei patii la fel. :wink:
catch&release

Chryys

Mesaj de Chryys »

Am inteles.

Multumesc

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”