Valea Argovei

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

ValiRom

Re: Valea Argovei

Mesaj de ValiRom »

pai poate prindem si un PORK :lol:

Naepamfil

Mesaj de Naepamfil »

ce dracu sa prindeti? valea argovei nu mai are peste de mult. a fost braconat. am contribuit si io pa vremuri.

voronin

Mesaj de voronin »

cu ani in urma se prindea peste frumos in anumite locuri.
acum nu mai stiu.
imi aduc aminte cu ceva vreme in urma ca a incrcat si meleg.
daca nu ma insel si adriano cu mantovani au incercat acum citiva ani in urma, dar fara rezultat.
cel mai bine luati legatura cu liviu. el va poate da informatii si eventual va spune ceva locuri.

Naepamfil

Mesaj de Naepamfil »

voi nu intelegeti ca nu mai e crap acolo? pierdeti vremea da pomana.
daca nu ma credeti pa mine intrebatil si pa oana ca si el cunoaste bine balta.

sandu marian
Puncte: 0

Mesaj de sandu marian »

E prea mare lacul ala cu prea multe gropi; sa scoata toti crapii !!! ma indoiesc cel putin pe aia mari nu cred ca-i pot prinde asa usor cineva(defapt sunt sigur):wink: ...si nu cred ca a secat vreodata, ca sa-l poata decima. Am inteles de la administratori ca se pescuieste cu plasele in larg doar fitofagul si platica(am vazut si cu ochii mei treaba asta zilele trecute)...Am fost placut impresionat de suprafata lacului; este enorm :o ...seamana cu lacul Babadag-CT(un lac la fel de mare pescuit industrial cu plase) si unde se prinde crapi salbatici(daca sti unde sa-l cauti).

Naepamfil

Mesaj de Naepamfil »

io nu am spus ca a bagat cineva plasele. braconieri ca virgil si ai lui nu a mai plecat cu lunile dacolo cind au dat de crap.
stiu ce spun. tu poti sa incerci.

ValiRom

Mesaj de ValiRom »

pai asa o sa facem.... si mai ales initial o sa dam cu sonarul un pic in balta... si daca vedem peste, mergem si la pescuit acolo ca s-ar putea sa prindem ceva..... daca si prindem... atunci o sa spunem si noi clar si raspicat ca nu e nici macar urma de crap acolo :lol: :lol: :lol:

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de oanavictor »

La imensitatea aia de ocean ,nu are cum sa nu mai fie crapi de 20-25 kg si amuri de 30-35 kg .
Trebuie sa sti cateva locuri si nu cred ca este cineva dispus la ''dezvaluiri ''pentru ca atunci trebuie sa vina DNA-ul :lol:
La modul cel mai serios vorbind ,in urma popularii de acum 5 ani [100 tone] cu novac,sanger si crap , este foarte mult crap de 8-10 kg dar si foarte multa apa:!: :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

ValiRom

Mesaj de ValiRom »

Sunt perfect de acord ca este foarta multa apa, tocmai de asta mi-am luat o strecuratoare mare, si daca ma misc cu putin talent in cateva secole termin de strecurat tot.
Acum serios vorbind, sunt de acord ca exista si cativa dulapi si vreau sa merg sa ii caut, si sunt sigur ca nu o sa fie usor.
Va anuntam oricum ce am facut :lol:

voronin

Mesaj de voronin »

ce inseamna 100t? pastrind proportiile crapului comun ii revin 20 maxim 30 de tone.
la asa o suprafata e nimic, mai ales ca in 5 ani s-a braconat la greu.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”