Problema la Fox Euroswinger Illuminated

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
freespirit
pescar de competitie
Puncte: 0

Problema la Fox Euroswinger Illuminated

Mesaj de freespirit »

Salutare, tocmai am observat ca la swinger-ul galben nu-mi mai strange/tensioneaza suficient sistemul de agatare a firului, adica cele doua sarmulite care tin swinger-ul pe fir, a mai patit cineva ceva de genul acesta? Cum s-a putut rezolva problema? Eu, la partida respectiva, am tensionat sarmulitele strangandu-le cu cu elastic pana nu a mai cazut swinger-ul de pe fir, chiar daca nu e o improvizatie estetica sau definitiva, chiar daca n-am avut nicio trasatura, barem am stat mai linistit! Multumiri anticipate!
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

freespirit
pescar de competitie

Re: Problema la Fox Euroswinger Illuminated/Sky-pod

Mesaj de freespirit »

De asemenea, o alta problema, de data aceasta, constructiva dupa parerea mea, cu legatura indirecta cu swinger-ele si senzorii, o constituie piesa centrala(in cazul rod-pod-ului cu 3 posturi) sau cele doua piese centrale(la rod-pod-ul cu 4 posturi) de pe buzz-bar la Sky-pod-ul de la Fox, piese care sunt montate si (ne)fixate in acelasi ca si la rod-pod-ul pe care il am de vreo 12 ani din Obor, adica daca demontezi senzorii din pozitiile centrale si nu infiletezi piesele din plastic in locul lor, piesele din alama, impreuna cu distantierele din plastic se pot pierde foarte usor, deoarece nu sunt fixate absolut deloc, cum scoti senzorul, au si cazut! A mai observat cineva aceasta problema? A incercat sa o remedieze?
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Re: Problema la Fox Euroswinger Illuminated

Mesaj de George-Alexandru »

Salut,

la swingeri ai in partea de jos un cuisor negru care tensioneaza sau slabeste sistemul de prindere al firului,daca nu este de acolo vezi ca se mai intampla sa sara unul dintre picioruse pe langa celalalt si atunci trebuie sa l rasucesti putin sa treaca in pozitie normala.

La sky trebuie avut grija de acele piese.
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

freespirit
pescar de competitie

Re: Problema la Fox Euroswinger Illuminated

Mesaj de freespirit »

George-Alexandru scrie:Salut,

la swingeri ai in partea de jos un cuisor negru care tensioneaza sau slabeste sistemul de prindere al firului,daca nu este de acolo vezi ca se mai intampla sa sara unul dintre picioruse pe langa celalalt si atunci trebuie sa l rasucesti putin sa treaca in pozitie normala.

La sky trebuie avut grija de acele piese.
Multumesc, exact despre acel "cuisor" zimtat, ca un potentiometru, era vorba! N-am vrut sa umblu sau sa fortez, tocmai ca sa nu stric!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”