Schimb un Shimano Aerlex 8000 XTA nefolosit (absolut nou, cu garantie) cu un Shimano Biomaster XTA 8000 impecabil (daca se poate in zona Dambovita, chiar si Bucuresti).
Motivul schimbului: detin deja 2 Biomaster XTA 8000 si doresc ca setul de 3 sa fie compus din piese identice.
We are Anonymous. We are Legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us.
o intrebare cum te descurci cu baitrunerrul pe fata...e dificil de folosit?as vrea sa-mi cumpar si eu si sunt in dubii,am de ales intre shimanobbrlc modelul nou,ultegra 14000xtc sau biomaster...???astept...parerea ta
Baitrunner-ul pe fata e super usor de folosit. Si mi-e mi-a fost tare frica de el la inceput, dar dupa ce am folosit mulinetele (niste navi xtb) 30 min m-am obisnuit instant.
In prima faza am fost tentat sa imi vand mulinetele mele cu baitrunner classic pt un set de mulinete cu baitrunner in tambur, dar intre timp am renuntat.
Curios totusi ca pui in balanta bblc xt-a cu xtb 10000 si BIOMASTER. O fi Biomaster o mulineta foarte buna, dar e totusi sub performantele celorlalte 2...
Sincer sa fiu sunt incepator, abia acum imi construiesc pas cu pas setul de crap. Nu ti pot da detalii despre cat de greu e sa folosesti baitrunner pe fata pentru ca deocamdata n-am apucat sa ma joc pe malul baltii cu noile scule. Imi place modelul Biomaster pentru ca are corpul confectionat din aluminiu (nu prea vezi plastic pe ele), sunt impozante, robuste, chiar daca sunt putin mai grele. Pot spune ca mi place mai mult decat modelul Aerlex, chiar daca acesta din urma este un model mai nou. Cat despre comparatia cu celelalte modele vizate de tine, ii dau dreptate lui oscior
We are Anonymous. We are Legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us.
si eu am 3 biomastere 8000 xtb luate asta iarna .caut si eu sa fac setul complet de 4 ,dar in Romania nu prea mai sunt,cel putin eu nu am mai dat de ele.ma refer la cele noi.cel mai probabil voi cauta in afara,Germania de ex.am avut in mana si bblc,dar balanta a inclinat pt biomaster...
Din cate vad, tie iti surade norocul, inca mai gasesti Biomaster XTB pe piata, cel putin la cateva magazine online :p Cat despre ale mele, o sa raman la 2 BM 8000 XTA si un Aerlex 8000 XTA, cel putin pana cand strang niste bani si mi fac un upgrade total.
magazinele in care apare ca ar mai fi aceasta mulineta,de fapt nu o mai au pt ca am sunat la multe si,cu toate ca figura ca e pe stoc,in realitate nu o mai au,inclusiv marelepescar.ro si altele.Parca mai sunt 1-2 magazine in care ar fi dar pretul este f mare,peste 800 de roni/bucata.am gasit de ex pe idealo.de,un site din Germania la 130 de euro/bucata,ma refer la modelul pe care il am eu.stiu ca xta,modelul pe care il folosesti tu,este mult utilizat in UK pt ca am vazut cateva anunturi de vanzare pe ebay de acolo...deci ,ti-am dat doua idei unde ai putea gasi la preturi cat de cat apropiate de cele care au fost la noi,poate chiar mai jos,daca urmaresti o licitatie pe ebay...