Moderator: gor965
Stai cuminte ...ca habar nu am ..cornelserbu scrie:a putrezit din 2012 incoace...
lasa-ma, frate, cu concursul de jigniri si alte cacatisuri care dau frumos la "al de sus" al vostru...cum nu ai habar ??? ai uitat cand ne indrumai pe toti sa ne "inchinam" la agvps...cand faceai din agvps o fortareata pe care o aparai cu bodyguar'zii, cand bentu venea la sedinte in dreapta ta in masina ta, cand selaru era soarele tau si multe altele...asta a fost pana in 2012...dupa...putregaiuri comuniste, vorba lui andrei...de ce oare, valerica, ca eu sunt prost si nu stiuVal scrie:Stai cuminte ...ca habar nu am ..cornelserbu scrie:a putrezit din 2012 incoace...
In schimb vreau sa remarc ca concursul de jigniri si de licentze poetice impotriva lui Popescu in principal , dar de la o vreme impotriva mea si a lui Andrei a fost castigat detasat de Cristi Mitrea ... care a primit si un premiu in consecintza . Doar e prietenul nostru si a avut referintze ))))))
Daca stiau alde gabi1 , olandezul ala , samd ... sa vezi atunci competitie si imaginatie . Din pacate a fost un concurs dedicat noului nostru bard . Recunosc ca e bun ...jigneste ca nimeni altul ..
Premiul va fi anuntat de catigator cind va fi pregatit sa il anunte !!!
Hai fir intins la toata lumea .... Va pup .
premii AM CASTIGAT la vremea potrivita si retine aspectul , LE-AM CASTIGAT nu le-am cumparat ca tineVal scrie: care a primit si un premiu in consecintza . Doar e prietenul nostru si a avut referintze ))))))
cand mai faci referire la voi doi , specifica-l inainte pe Andrei si apoi pe tine , chestie de respect si in al doi-lea rand de valoareVal scrie:dar de la o vreme impotriva mea si a lui Andrei
E ...asta este ...poti mai bine decit credeam . Iti meriti ciocolata .Cristi Y scrie:premii AM CASTIGAT la vremea potrivita si retine aspectul , LE-AM CASTIGAT nu le-am cumparat ca tineVal scrie: care a primit si un premiu in consecintza . Doar e prietenul nostru si a avut referintze ))))))![]()
cand folosesti termenul "prietenul nostru " te referi la tine si Andrei ?? probabil ca da , doar el te-a REINVENTAT cand era la "cazna" de bani![]()
![]()
si acum iti atenuezi frustrarile acumulate in atatia ani in care in fenomenul asta ai fost doar un simplu moderator de forum si Andrei Vladeanu te baga in seama doar cand voia sa-si schimbe nick-ul
dar vad ca de idolul vostru de la Alba si de cooperativa lui nu mai pomeniti nimic , la ce cursuri va mai duce ??? dar la pescuit nu va duce ??![]()
![]()
![]()
![]()
cand mai faci referire la voi doi , specifica-l inainte pe Andrei si apoi pe tine , chestie de respect si in al doi-lea rand de valoareVal scrie:dar de la o vreme impotriva mea si a lui Andrei
lasa Cristi ca iti merge tie ...si pe mine ma bucura ... asa e viata cind sus , cins jos.... daca vorbim de pescuit .... Sa fi sanatos .Cristi Y scrie:cand va tinea popescu tira parca aveai ceva volum , acum nu ai ramas decat un ecou stins![]()
nu prea mai merge nici cu sponsorizari , tablouri , vrajeli , reinventari , etc
ia-ti niste seminte la spritz ca te indispune asa solo![]()
![]()
![]()
te bucura enorm , esti primul care ai sarit cu intrigile .... deontologic ??Val scrie:asa Cristi ca iti merge tie ...si pe mine ma bucura ... asa e viata cind sus , cins jos.... daca vorbim de pescuit .... Sa fi sanatos .
Deontologic ce ? Ca ma injuri pe unde pe prinzi de 2 luni .... ? Hai sa fim seriosi ...vezi ca iti sare pixul din mina cind scri despre deontologie si nici macar nu se potriveste ....poate toleranta ... asa da !Cristi Y scrie:te bucura enorm , esti primul care ai sarit cu intrigile .... deontologic ??Val scrie:asa Cristi ca iti merge tie ...si pe mine ma bucura ... asa e viata cind sus , cins jos.... daca vorbim de pescuit .... Sa fi sanatos .
nu te-am injurat niciodata si nicaieri , in schimb pe tine te injura si blameaza toata suflarea pescarilor pe toate forumurile pentru comportamentul de cacat care-l aiVal scrie:Deontologic ce ? Ca ma injuri pe unde pe prinzi de 2 luni .... ?