andrei vladeanu scrie:exact din aceleasi considerente potrivit carora si pentru tine APCR-ul a fost bun pana in 2007 (ai fost membru marcant al asociatiei, ocupand functia de secretar general) iar apoi a devenit "putregai".
in schimb , Cornel a ramas ferm pe pozitie nu s-a vandut celui mai mare mincinos si dusman al pescuitului competitional , tu da si Val dupa tine dintr-o solidaritate exacrebata
ai vrut sa dai tuturor celor care te-au inlaturat o palma care se pare ca a avut un recul neasteptat
anul trecut cam pe vremea asta dadeai un comunicat in care cu aroganta-ti specifica te substituiai in selectionerul lotului national imediat dupa ce se terminase campionatul national la care , culmea arogantei !!!! ai participat
Stefan Popescu mi-a tot cerut lotul nominal, pentru a-l depune la MTS in vederea deplasarii la CM Portugalia. Am zis ca este corect sa astept finalul concursului de la Corbu.
Joi 27 iunie Popescu vine la minister sa depuna hartiile sportivilor din lot, care vor fi acreditati sa reprezinte Romania.
Cheltuielile ocazionate de deplasare si antrenament vor fi suportate – potrivit legii – de Federatie.
Am vorbit deja cu Vali Vesa si i-am expus problema. Sportivii din lotul national trebuie sa fie legitimati la un club al Federatiei. Aceste legitimari se pot face rapid si pe durata scurta.
Daca Vali Vesa si pescarii de la Ovidius refuza legitimarea si trecerea pe documentele oficiale ale ministerului in vederea participarii la CM ii voi invita pe cei de la Piatra Neamt sa o faca.
Apoi pe cei de la Carp United.
Daca niciunul din aceste loturi nu vor sa faca pasii de mai sus voi face un lot de 8 pescari care vor accepta conditiile legale.
A sosit vremea sa alegeti. La CM pe lista AGVPS sau pe lista MTS. Bentu sau Popescu.
Nimeni nu stie ce va fi si cine va avea castig de cauza. Pe cine va baga CIPS-ul in concurs.
si daca ai ceva de spus spune aici nu pe pagina mea de FB , pagina mea de FB este pentru prieteni si pentru discutii funny , expunerile cu iz comunisto-federale " scrisoare deschisa " asa cum ai denumit-o