sunt arogant si fara caracter, recunosc.
in rest, numai oameni cumsecade...
Moderator: gor965
e vezi ca se poate , a fost greu ?andrei vladeanu scrie:sunt arogant si fara caracter, recunosc.
daca preferi sa-ti pui cenusa in cap ........de ce continui sa agiti si sa faci spume aici.......aruncand sageti otravite cu scop bine definit si nu postezi ineptiile,neputinta si neajunsurile tale pe site-ul de la alba sau al mts-ului ........andrei vladeanu scrie:![]()
daca aveam si eu fizicu' si caracteru' tau imi taraiam si eu ceva pe aicidar asa prefer sa-mi pun cenusa-n cap. mea culpa
pai hai sa comparam, dragul meu.Cristi Y scrie:ok , hai sa-ti explic si tie ca vad ca va arde rau
i-am spus lui BD ca voi merge si eu ca spectator sa i-i sustin , mergand in Italia direct din Anglia pe banii mei , Bogdan mi-a spus " tataie , daca tot vei fi acolo poate ne poti fi de folos , nu avem capitan de echipa si posibilitatea de a transmite informatii si a intra in standuri este doar daca esti nominalizat " , asa ca am acceptat
(...)
comparatia cu deplasarea lui pangica este cel putin amuzanta
Bogdane din suflet va urez fir intins ! Ca sa se inteleaga .. NU lotul national a cerut sponsorizare ( iar aia cu pomana e din film si e metafora ) . Orhei a cerut sponsorizare pentru AGVPS in vederea participarii la CM folosindu-se de poze cu echipa voastra samd . E altceva si pentru buna regula o scriu sa ramina scrisa . Concret NIMENI din echipa Carp United nu cerut bani . In schimb in numele lor , pentru CM-ul din Italia , a fost ceruta ! Lucrurile sunt scrise si afisate si acum . DDaca e nevoie am sa iti fac copy paste .Bogdan Dragan scrie:Vreau sa fac si eu cateva precizari:
Val te rog frumos sa iti masori cuvintele si nu mai incerca sa dezorientezi lumea...daca tot vrei sa spui ceva te rog frumos sa o spui pana la capat...noi nu am cerut nicio sponsorizare si nu tinem mana intinsa pentru pomana! Daca cineva a facut lucrul asta a facut-o din proprie initiativa, noi nu am avut legatura cu asta. Ne descurcam deocamdata cu cheltuielile si sper sa nu fie nevoie sa cerem pomana (asa cum te exprimi tu).
Doi...Tatae nu a fost ales pentru un motiv anume in lotul nostru(cum spui tu). A fost ales pentru ca a vrut sa vina spectator la acest CM, m-a sunat si m-a intrebat cand incepe CM sa-si ia bilet de avion. Noi am pierdut un om (Piticu - Catalin Duta) si aveam un loc liber in echipa. Cand mi-a zis ca vine spectator eu i-am propus sa vina capitan, acest post fiind liber la noi in lot. Asa ne putea ajuta mai mult decat ca si spectator. Pe langa asta pe mine ma leaga o prietenie cu Tatae si un rezultat de vicecampioni mondiali (in echipa) in 2007, Serbia. Daca s-a incalcat vreun articol (cu toate ca eu nu cunosc asa ceva) va aduc aminte ca in 2012 acelasi lucru s-a intamplat si la lotul Energy, unde a avut loc o schimbare pentru CM.
Eu habar nu am de problemele voastre si mai mult de atat nici eu si nici lotul Carp United nu are nimic de impartit cu tine sau Andrei. Sper ca nu am deranjat pe nimeni.
Multumesc de intelegere!
bilet avion : 180 GBP esyjet London - Perugia , 120 euro masina inchiriata din aeroport , si inca maxim 500 euro diverse cheltuieliandrei vladeanu scrie:deplasarea ta in italia te poate costa din buzunar vreo 2000 de euro
cumparator de loc - val mi-a argumentat singurel , cu gura lui , ca a platit sa-si cumpere locul in echipaandrei vladeanu scrie:ma arde insa ca ai fost nepoliticos (ca sa nu zic mai mult) cu val pe acest subiect - sponsor, cumparator de loc, donadoni, etc .
incepi sa sari calul , v-ati dat singuri peste bot si tu si val , ati iesit la atac rau intentionat , mai mult decat vadit , numai ca nu ati tinut bine pusca in mana si v-a lovit reculul ... peste bot asa cum zici tuandrei vladeanu scrie: si am gasit ocazia sa-ti dau peste bot.
poti sa exemplifici ?? da-mi un copy-paste la o injuratura din partea mea ... daca nu poti , inseamna clar ca suferi de mania persecutiei si iti place sa victimizeziVal scrie:Cu Tatae nu am nimic in legatura cu voi ...ma deranjeaza ca ma injura pe unde ma prinde .