ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Val
Pescar de competitie

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Val »

Auzi mai Tatae ...

diferenta intre mine si tine este ca eu am dat banii INAINTE de campionatul national , sa aiba colegii ce le trebuie si sa il castige . Ceea cu mare mandrie au si facut ... cu trei asi in finala .
Si uite asa am plecat si eu . Nu aveam nici o garantie , decit incredere in Vasilica , Andrei , Bogdan , Tomi , Soare , Cozmin , Matea , samd , ca de banii aia plec pe undeva pe la vreun CM ...
A iesit si le multumesc . Eu ma simt linistit si de la oamenii astia eu nu auzit decit vorbe bune .

Tu cam vi la masa intinsa .... pesemne de aia si bugetul e mai mic . :lol: :lol: :lol: :lol:
In schimb de la tine ...numai jigniri !
Asa e lumea construita si m-am invatzat cu asta .
Ca pina la urma daca ai venit la masa intinsa nu e problema mea...nu esti la masa mea . Dar fi macar vertical si nu comenta despre unul cind si tu faci la fel .

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Val scrie:Cu Tatae nu am nimic in legatura cu voi ...ma deranjeaza ca ma injura pe unde ma prinde .
poti sa exemplifici ?? da-mi un copy-paste la o injuratura din partea mea ... daca nu poti , inseamna clar ca suferi de mania persecutiei si iti place sa victimizezi

inca o data iti spun , foarte urata initiativa ta , intentie clara si cu adresa exacta de a-mi face rau

in ceea ce priveste cererea lui Orhei in nume propriu de bani pentru CM ... MINTI !!!

uite postarea lui :

Lucian Orhei Caut sponsori pentru participarea la acest eveniment a lotului Romaniei. Multumesc anticipat pentru intelegere si sprijin.
9 iulie la 11:26 · Îmi place · 1

sa-ti fie rusine !!!
Si era postarea sub ce poza ? A lui mama ? Sau a lotului Carp United ?
Uiti caterinca ca nu stia nimeni cine sub baiatii aia din poza ?
Sa iti fie tie rusine ca minti cu nerusinare !!!

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

nu ma intereseaza ce ti-a zis val, conteaza ce-ti spun eu.
EU l-am rugat pe val sa ma ajute, la fel cum a facut-o maimutoiul acum cu tine.
val a cheltuit 2000, tu o sa cheltui mai putin. nu conteaza.

val ne-a ajutat si la finala CN, fiind pe foaia de concurs ca manager, tu ai fost la piscina cand se califica lotul carp united.

nu vrea sa te caroteze nimeni cu nimic, inca o data.

numai ca iti atrag atentia ca umila ta contribuitie in ultimii 5 ani la fenomenul crapist national s-a rezumat la batjocura pe forum. mai mult, ai avut ca tinte pe val si pe mine.
cel putin eu cred ca meritam mai mult din partea ta.

fratioare, ne-ai dat la m u i e la greu in ultimul an pe forum, la caldurica tastaturii britanice si a sloganului "eu m-am retras, nu ma mai intereseaza"

ai intrat in hora, joaca!

adrian paunescu avea o vorba: "daca intri in ring dai, dar mai si iei..."

bine ai (re)venit in ring!
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:diferenta intre mine si tine este
este ca tu ai participat pe la mondiale ( mai precis mondial ) cu portofelul in fata , eu cu lanseta
Val scrie:, sa aiba colegii ce le trebuie si sa il castige . Ceea cu mare mandrie au si facut ... cu trei asi in finala .

iata ca asii au iesit si fara valorosul tau ajutor :wink:

Val scrie:Tu cam vi la masa intinsa .... pesemne de aia si bugetul e mai mic
ce sa-i faci , nu te putem ajunge zeule , taticul bugetelor :lol: :lol: :lol: :lol:

Val scrie:Dar fi macar vertical si nu comenta despre unul cind si tu faci la fel .
comentariile tu le-ai inceput stimabile , DOAR TU

erau cele mai acute si arzatoare reprosuri care va stateau in gusha !!!!

lui popescu nu aveti sa-i reprosati nimic ca v-a dat-o prin gura , dar de fapt e ce vina are , voi ati pus botul la vrajeala lui proasta

apropos , popescu de-a lungul timpului a mai promis bani , lacuri , functii inca catorva nume sonore din fenomen , Coco , Laurentiu Andronic , etc , numai ca ei , oameni cu mintea acasa i-au dat rapid muitza
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie: ai vrut sa dai tuturor celor care te-au inlaturat o palma care se pare ca a avut un recul neasteptat
imi scriai asta mai devreme.

vreau si eu sa te intreb, caracterule, tu nu te gandesti niciodata la o reactie din partea celor pe care-i faci albie de porci?!?
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie: apropos , popescu de-a lungul timpului a mai promis bani , lacuri , functii inca catorva nume sonore din fenomen , Coco , Laurentiu Andronic , etc , numai ca ei , oameni cu mintea acasa i-au dat rapid muitza
si daca noi nu i-am dat muitza, de ce (si in ce calitate) trebuie sa ne dai tu noua?

asta e intrebarea...

in fine, inca o data, daca ai dat sa te astepti sa mai si ei. ca doar nu esti tu zmeul zmeilor, nascut cu coaiele in coliva...
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Val scrie:diferenta intre mine si tine este
este ca tu ai participat pe la mondiale ( mai precis mondial ) cu portofelul in fata , eu cu lanseta
Val scrie:, sa aiba colegii ce le trebuie si sa il castige . Ceea cu mare mandrie au si facut ... cu trei asi in finala .

iata ca asii au iesit si fara valorosul tau ajutor :wink:

Val scrie:Tu cam vi la masa intinsa .... pesemne de aia si bugetul e mai mic
ce sa-i faci , nu te putem ajunge zeule , taticul bugetelor :lol: :lol: :lol: :lol:

Val scrie:Dar fi macar vertical si nu comenta despre unul cind si tu faci la fel .
comentariile tu le-ai inceput stimabile , DOAR TU

erau cele mai acute si arzatoare reprosuri care va stateau in gusha !!!!

lui popescu nu aveti sa-i reprosati nimic ca v-a dat-o prin gura , dar de fapt e ce vina are , voi ati pus botul la vrajeala lui proasta

apropos , popescu de-a lungul timpului a mai promis bani , lacuri , functii inca catorva nume sonore din fenomen , Coco , Laurentiu Andronic , etc , numai ca ei , oameni cu mintea acasa i-au dat rapid muitza
Ti-a mai obosot penitza , pesemne de la inot .
Concret .... care este diferenta intre mine care am achitat o suma de bani unui lot de pescari care m-au acceptat DE LA INCEPUT si cu care ne-am calificat ulterior la un CM in Italia si tine care ma condamni si ma jignesti mereu pe tema asta ........dar in anul de gratie 2014 ..faci acelasi lucru ... dar ma rog ..in mintea ta e mare diferenta .. Iti spun eu , nu e niciuna ...de fapt e una .. nexgenul putea sa nu se califice ...TU vii la sigur .
Dar cum eu nu am capacitatea ta motrice la a arunca injuraturi ... pesemne ca aici se face diferenta . Chestie de morala ..
Ultima oară modificat Sâm Iul 19, 2014 15:28 de către Val, modificat 1 dată în total.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:drian paunescu avea o vorba: "daca intri in ring dai, dar mai si iei..."
problema este ca in ringul asta tu nu mai esti :lol: :lol: :lol: :lol:
ti-ai halit safteaua

andrei vladeanu scrie:vreau si eu sa te intreb, caracterule, tu nu te gandesti niciodata la o reactie din partea celor pe care-i faci albie de porci?!?
voi doi , tu si pangica v-ati luat de mine iar albie de porci va faceti voi singuri , fata de un fenomen si o lume pe care ati scuipat

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

hai latrati ca lupii la luna , sunteti patetici si penibili , nu v-a dat popescu jucarie si veniti sa latrati aici

pat si patashon :lol: :lol: :lol: :lol:

hai ciao ca m-am distrat cu voi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ma duc sa mai bag o piscina , tu mai baga o vodca ca se apropie ora , de fapt azi e sambata , ai luat-o de dimineata

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:hai latrati ca lupii la luna , sunteti patetici si penibili , nu v-a dat popescu jucarie si veniti sa latrati aici

pat si patashon :lol: :lol: :lol: :lol:

hai ciao ca m-am distrat cu voi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ma duc sa mai bag o piscina , tu mai baga o vodca ca se apropie ora , de fapt azi e sambata , ai luat-o de dimineata
baga mai multe piscine ca la Pietrafitta e apa adinca ... sa fi pregatit !!! :lol: :lol: Si vezi ca zig rig nu e firma de racoritoare ...

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”