Moderator: gor965
caracterule, acum 3 saptamani nu aveam ce sa-ti zic din moment ce avusesem o discutie fata in fata. mai mult, am vazut intre timp postari in care pomeneai de asta si spuneai ca pe andrei l-ai inteles.Cristi Y scrie: dar acum trei saptamani la rugby de ce nu ai avut nimic de spus ????
Da bai ...Cristi Y scrie:vedem .. pesemne ca subiectul e sensibil aici ..de aia nu s-a dechis ... in rest e public anuntzat . Su nu uitati ce ce nu a mers odata nu prea merge .. nici dupa 3 ani ..
postarea ta de ieri
andrei vladeanu scrie:si nici nu mai fac eforturi sa tac, asa cum am facut-o in dese randuri din respect pentru tine.
pentru ca respectul nu-l mai am.
asta cu stersul e o inca dovada de mare caracter si intelepciune. daca in urma vorbelor de mai sus tu procedezi in consecinta nu mai am nimic de zis. caracter. cu C mare...Cristi Y scrie:
perfect , atunci ce cautati aici ??? eu v-am sters la amandoi numerele din agenda , conturile , etc , FACETI LA FEL , iar in acest loc se posteaza despre competitiile unei institutii putrede , comuniste si frauduloase
, CE CAUTATI AICI ????
mergeti mai nene pe forumurile luminosei federatii si preaslaviti-va acolo unul pe altul , laudati-va reciproc virtutiile , premiati-va unul pe altul si nu va mai impiedicati de mine sau de cei pe care i-ati blamat si amenintat cu desfiintarea
pai ce cauta o postare de genul asta pe FB-ul meu ??? daca te-aI simtit atins pe forumurile de pescuit , posteaza-ti scrisoarea aici , asa cum ti-am mai spus , pe FB posteaza prietenii mei , glume , vacante , etcandrei vladeanu scrie:ia uite, vertebratule, pentru ce cuvinte m-ai blocat pe facebook
exemplificaVal scrie:Ti-ai gasit haita prietena in care poti sa ne injuri
exemplificaandrei vladeanu scrie:problema e ca - din pacate - nu ne aflam pe forumul agvps, ci pe unul de pescuit pe care discutam. iar tu injuri.
Poate faci referire la Nomenclatorul de meserii...cu Constitutia e mai greu.Si voi putea sa practic aceasta meserie in Romania,potrivit Constitutiei.