ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie:
andrei vladeanu scrie: i-am cerut si lui pangica si iti cer si tie sa-mi dai un exemplu unde v-am injurat , el a evitat raspunsul
exemple:

- curvoiul
- curva masculina care ai scuipat pe trecut si te-ai vandut fara scrupule dusmanului numarul 1 al pescuitului competitional , doar din dorinta de razbunare ????
- curvoiul a ajuns la anaghie , prigonit si marginalizat de toata lumea asta datorita caracterului infect pe care-l are
- nu v-ati mai inteles la impartitul banilor si l-ai aruncat pe Rosioru in groapa leilor
- etc

sincer, in locul vorbelor de mai sus as fi preferat 2 testicole tarate pe vreo coliva... :(

te cunosc foarte bine si stiu ca esti foarte mandru de ceea ce zici.
bravo, caractere! ai adus mitocania la rang de virtute... :(
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie: oare de ce val nu a fost niciodata in lotul senzor daca exista atata afectiune intre voi ?
hai ca-ti satisfac si curiozitatea astea, zmeule.

val nu a fost niciodata in lotul senzor pentru ca avea coaiele prea mici si nu lasa urme suficient de adanci pe colive. d'áia.
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

vladeanu la ora 6 dimineata nu are altceva de facut decat sa inceapa provocarile :lol: :lol: :lol: :lol:

ce-ti mai place scandalul excelentza :lol: :lol: :lol: doar ca m-am plictisit de doza voastra de moralitate asa ca va las sa supurati singuri pe aici , asteapta-ti prietenul , PR-ul federal sa se trezeasca din mahmureala si da-tii inainte :wink:

fara grija , am pus un lighean jos doar sa va stergeti la gura dupa fiecare postare :lol: :lol: :lol:

hai duminica cu spor :wink:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

andrei vladeanu
Veteran

un singur lucru vreau sa ramana lamurit.
ieri ai facut urmatoarea afirmatie:

"curva masculina care ai scuipat pe trecut si te-ai vandut fara scrupule dusmanului numarul 1 al pescuitului competitional , doar din dorinta de razbunare ????"

in iarna am discutat fata in fata despre motivele care m-au condus sa iau anumite decizii. atunci mi-ai spus ca ma intelegi. mai mult, ai postat ulterior pe forum in acest sens.

cand ai mintit, atunci sau acum?

ps eu cred ca aveai minima obligatie (din absolut toate punctele de vedere) sa-mi acorzi toleranta in decizii si actiuni. iar daca nu poti sa ma intelegi sau sa tolerezi, macar sa taci.

sa-ti fie rusine!
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:cand ai mintit, atunci sau acum?

nici atunci nici acum , am realizat ca ai facut miscarea care te caracterizeaza

este si firesc , doar esti autorul expresiei :

NU MA INTERESEAZA PESCARII CI BANII LOR :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

iar PR-ul federatiei , particula care se invarte in siajul tau are si el o expresie celebra :

SA-I FU..TEM LEGAL :roll: :roll: :roll:

pai despre ce vorbim aici ??? virtuti , vicii , hai mai baieti fiti seriosi , VOI ????? tusea si junghiul :lol: :lol: :lol:

andrei vladeanu
Veteran

Dragul meu, te afli la nivelul celor care au scos din contexte si au colportat vorbele pe care le-ai postat cu majuscule.

Adevarat, intotdeauna m-au interesat banii pescarilor. Ajunsesem in 2011 sa organizez 3 manse de CN cu 400 euro/club. Antrenamentul si deplasarea lotului national erau asigurate. In zilele noastre pot spune ca, intr-adevar, nu mai intereseaza pe nimeni banii pescarilor.

De f u t u t legal nu stiu pe cine a f u t u t Val, sau APCR-ul. Pana una alta, f u t u t de tovarasii de la agvps sunt eu. Legal.

Totusi, nu mi-ai raspuns la intrebare. Cine si ce iti da tie dreptul sa ma judeci, condamni si jignesti pentru decizia de a sprijini federatia de pescuit?
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Mitrea,
De ce daca un vremelnic (de scurtă durată; temporar, trecător; instabil; efemer - potrivit DEX) conducator ti-a jignit tie tatal decedat federatia de pescuit nu e buna, iar eu am devenit dusmanul tau?!?
De ce?
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:Cine si ce iti da tie dreptul sa ma judeci, condamni si jignesti pentru decizia de a sprijini federatia de pescuit?

nu sprijinirea federatiei este problema ci inhaitarea cu escrocul de popescu si mai ales modul in care ai facut-o , popescu a jignit , injurat si amenintat toata suflarea pescarilor de competitie

DACA VOI DOI NU I-ATI FI SUSTINUT ACTIUNILE CAMPIONATUL MONDIAL 2014 SE DESFASURA IN ROMANIA !!!!!

pana una alta s-a dovedit mai mult decat clar ca am avut dreptate cand iti spuneam ca vei lua plasa cu imbecilul ala

si se va dovedi ca am dreptate si in alte spetze

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie: DACA VOI DOI NU I-ATI FI SUSTINUT ACTIUNILE CAMPIONATUL MONDIAL 2014 SE DESFASURA IN ROMANIA !!!!!
Asta este o mare ineptie. Ai vreun argument cu care poti sa dovedesti asa ceva?!?

PS Nu-mi spune ca asa ti-a zis X sau Y, stiu ca mai sustin si altii asa ceva.
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

DACA VOI DOI NU L-ATI FI SUSTINUT SI AJUTAT PE POPESCU IN CAMPANIA DISTRUCTIVA DIN IARNA , CAMPIONATUL MONDIAL SE DESFASURA IN ROMANIA !!!!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”