Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
Salut. Am un Anaconda High Tower in stare foarte buna. Are buzbarii originali(inox) de 3 posturi si inca o pereche de buzbari de patru posturi hand made din aluminiu. Are o stabilitate foarte buna in primul rand datorita greutatii proprii si are si o multime de reglaje a picioarelor. Il poti folosi si ca un sky-pod. Picioarele se extind pana la 2,5 metrii !! Eu l-am folosit si la Dunare pe teren accidentat fara probleme. Pentru poze tocmai pe vineri, sunt plecat din localitate acum. Pret 600 lei. Nu negociez, rod-podul este super si pretul de nou il poti gasi pe net. Daca te intereseaza da un mesaj privat.utu75 scrie:buget 600 ron!astept oferte seriose + poze!
stima
am si eu o intrebare "cunoscatorule" ti se pare ca nu stiu ce vinde Tata nitu? am o problema cu persoanele ca tine care sufera in tacere de ceva ce ar trebui catalogata boala! se numeste prostie si romania este plina de exempalre ca tine! eu am nevoie de persoane care vor sa vanda nu persoane care au impresia ca sunt chiloti tanga si se baga in discutii numai de dragul de a se face cunoscut!persoanele respective dau dovada de frustrare si este o persoana care are nevoie de un doctor sa-l repare !exclusiv scrie:vezi ca High Tower costa vreo 300e nou !!!
la tata Nitu tot second hand este , atentie , daca este pe stoc !! plus ca este posibil sa aibe si vreun defect![]()
acum vezi si tu care e mai habarnist...)
stima !
prefer modelele cu 4 picioare aluminiu sau inox !baboi scrie:Ce doriti? Mai precis,marca'model sa vina lumea cu oferte clare,asa sant roduri si la 100 ron bucata
va contrazic! sunt zeci de modele din fier si care au 3 picioare!baboi scrie:si eu la fel ,altele sincer nu cred ca existade fier sau cu 3 picioare
...am inteles ,nu va pot face o oferta pentru ce am eu
spor la cautare
utu75 scrie:am si eu o intrebare "cunoscatorule" ti se pare ca nu stiu ce vinde Tata nitu? am o problema cu persoanele ca tine care sufera in tacere de ceva ce ar trebui catalogata boala! se numeste prostie si romania este plina de exempalre ca tine! eu am nevoie de persoane care vor sa vanda nu persoane care au impresia ca sunt chiloti tanga si se baga in discutii numai de dragul de a se face cunoscut!persoanele respective dau dovada de frustrare si este o persoana care are nevoie de un doctor sa-l repare !exclusiv scrie:vezi ca High Tower costa vreo 300e nou !!!
la tata Nitu tot second hand este , atentie , daca este pe stoc !! plus ca este posibil sa aibe si vreun defect![]()
acum vezi si tu care e mai habarnist...)
stima !
deci daca ai ceva de vandut activeaza pe acest forum daca nu eu zic sa iti vezi de problemele tale zilnice!