ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de oanavictor »

tecsi78 scrie:Daca as fi 2 (sau mai multi) romani care au uneltit si au obtinut anularea unui campionat mondial in tara, la care cea mai mare sansa de a castiga ar fi avut-o Romania, mi-as sapa o groapa de 100 de metri si m-as ascunde acolo, pe vecie.
foarte bine punctat ,felicitari !
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

tecsi78 scrie:Daca as fi 2 (sau mai multi) romani care au uneltit si au obtinut anularea unui campionat mondial in tara, la care cea mai mare sansa de a castiga ar fi avut-o Romania, mi-as sapa o groapa de 100 de metri si m-as ascunde acolo, pe vecie.
in ce consta, domnule, uneltirea asta?
stii ce vorbesti sau asa ai citit pe aici pe forum si repeti si tu?

am tot auzit imbecilitatea asta - vladeanu si pangica au gonit CM-ul din Romania!

exista dovezi solide si palpabile in acest sens sau va citati unul pe altul aici pe forum?!? :twisted:
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
cornelserbu scrie: si totul ajunge la apogeu cu incercarea furibunda de ai face pe toti sa creada ca tataie le-a dat m u i e si p u l i fara motiv...asta s-o credeti voi, ca noi nu credem !!!
cornele,
eu sustin ca indiferent de motive tataie era ultima persoana care trebuia sa ridice piatra.
in rest, "voi" credeti si faceti ce doriti...

cristi doar a ridicat piatra sa se apere de atacul vostru in haita si v-ati suparat ........in special tu ........dar voi care de atatia ani dati cu bolovani si raniti pe oricine la gramada fara sa tineti cont de nimeni si nimic tipati acum ca din gura de sarpe ca vezi doamne de ce sa aparat de minciunile si ineptiile voastre ...........voi doi fiind in inferioritate numerica iar el singur singurel :!: :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
in ce consta, domnule, uneltirea asta?
stii ce vorbesti sau asa ai citit pe aici pe forum si repeti si tu?

am tot auzit imbecilitatea asta - vladeanu si pangica au gonit CM-ul din Romania!

exista dovezi solide si palpabile in acest sens sau va citati unul pe altul aici pe forum?!? :twisted:

cu alte cuvinte numai ceausescu a fost de vina pentru viata grea dusa de romani pe vremea comunismului ............emil bobu si ceilalti tortionari nu au avut nici o vina saracutii de ei .........

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:
cornelserbu scrie: si totul ajunge la apogeu cu incercarea furibunda de ai face pe toti sa creada ca tataie le-a dat m u i e si p u l i fara motiv...asta s-o credeti voi, ca noi nu credem !!!
cornele,
eu sustin ca indiferent de motive tataie era ultima persoana care trebuia sa ridice piatra.
in rest, "voi" credeti si faceti ce doriti...
pai de ce, andrei, era ultima persoana ?
voi chiar nu i-ati facut nimic si el a scos mitraliera...asa din senin ???
eu iti spun una...intotdeauna intr-o disputa, adevarul e undeva la mijloc si cine incearca sa-l gaseasca, va da de alte adevaruri care uneori dor...pentru asta sustin ca tataie nu si-ar fi bagat...fara un motiv intemeiat !

cat priveste anularea cm-ului, pana n-ai sa expui dedesubturile acestei anulari, lumea te va acuza si nu fara motiv odata ce toti stiu ca popescu a anulat cm-ul, iar tu ai fost unul din apropiatii (sfatuitorii) lui
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

cancerul pescuitului din romania poarta numele popescu stefan. el a fost(si este) sustinut de catre 2 persoane, andrei si val. deci, andrei, cum trebuie sa te perceapa lumea ? nu crezi ca pescarii din tara care va injura au dreptate ? vezi pe cineva care sa te laude ptr ceea ce ati facut cu cm -ul din romania ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie: cat priveste anularea cm-ului, pana n-ai sa expui dedesubturile acestei anulari, lumea te va acuza si nu fara motiv odata ce toti stiu ca popescu a anulat cm-ul, iar tu ai fost unul din apropiatii (sfatuitorii) lui
potrivit carei logici sau judecati un om e considerat vinovat pana nu-si demonstreaza el nevinovatia?!?

nu cumva lucrurile ar trebui sa stea taman pe dos, adica sa expui d-ta sau alti inchizitori si sa demonstrezi in ce a constat concret aportul meu la anularea acestui CM?!?

cu dovezi, fapte si documente?!?

sau simplul fapt ca ma consideri sfatuitorul (de unde, pana unde?!? pe popescu nu-l poate sfatui sau conseia absolut nimeni, de asta si-au dat seama f. multi oameni care s-au aflat in preajma-i) ma dovedeste ca vinovat?!?
The One Team

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

andrei vladeanu scrie:
sau simplul fapt ca ma consideri sfatuitorul (de unde, pana unde?!? pe popescu nu-l poate sfatui sau conseia absolut nimeni, de asta si-au dat seama f. multi oameni care s-au aflat in preajma-i) ma dovedeste ca vinovat?!?
si atunci nu ne putem unii toti pescarii , in acest ultim ceas , impotriva acestui flagel numit popescu !?
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual