profu007 scrie:Recunosc ca am pus multe intrebari, insa asta deoarece inca de la inceput am avut dubii(am si intrebat daca sunteti moldovean) si apoi nu erau pt mine si colegul meu tot voia detalii.romica m scrie:Nici nu meriti sa-ti raspund,pt.cit mai inebunit cu mii de intrebari...,cite E-uri au bolies-urile,cite gr.au fiecare buc. in parte,daca eticheta e intreaga sau ciupitaetcNu stii ce vrei.nu stii macar sa scrii corect si romaneste,45 lei=500 lei,la tine?Batii campii rau,baiatule!"Profu"esti mare prof,in ce????Minciuni,nesimtire,nimicnicie?Am recunocut eu ca sint expirate?Ce obiectiuni ai la monturi?La toate produsele,ai poze,plus descriieri.Nu corespund descrierilor,cumva?Nu sint sigilate?Nu sint moturi,noi?Rusine tie!Vrei produse noi,la pret moca?Ar trebui sa lasi bazarul si sa cauti magazinul..daca totusi nu ai bani atunci...lasa-te!
Aici nu e vorba de eticheta ci de faptul ca toate cele 5 produse erau expirate si desigilate
NU am mintit nimic: la telefon ai spus ca sunt expirate, ba chiar ai ridicat tonul spunand ca asa este normal la bazar.
Apoi te-ai legat ca nu sunt pescar si eu ti-am zis de monturi, ai zis ca fac 25 ron fiecare. Nu am avut pretentia sa fie noi, ci bine facute. Mi-ai cerut sa pun o montura facuta de mine ca sa vezi ca aberezi.
Daca am sau nu bani nu e problema ta. Pana acum am cumparat si de aici si a fost ok, pana am dat de tine, un exemplar care sper sa fie pe cale de disparitie. Sunt convins ca pescuiesti la fel cum esti.
Sanatate si sper sa nu mai aud te tine
Daca vad ca persisti,in prostie,nu ma pot abtine,sa nu iti raspund.
M-ai secat cu "n"sms,la ore tirzii,de la 22.25 pina la 22.50,ca un om normal si cuminte ce esti.
Minti cu nerusinare,fiindca cele 5 produse nu eru desigilate.Cele 3 borcanele cu boilies de la Snz,erau expirate pt.ca etichetele eru un pic decolorate de la un dip neon ce a curs pe ele?Cum ti-ai dat seama ca sint expirate?In conditiile in care pe borcanele nu e specificat termen de expirare.
Daca pe borcanele de la Haldorado,e specificat term.exp.01.2014,inseama ca acele pelete erau uscate sau sfarmate?Oare,d-nul crap,o fi mofturos si nu o sa-i placa,datorita faptului ca au trecut 5 luni?Producatorii sau distribuitorii,daca au expirat acele produse,le arunca la un mare tomberon?Cred ca esti prea naiv...sa crezi asa ceva!
Ai spus ca ai vreo 30 kg de nada si ma gandeam ca daca nu reusesti si nu o sa reusesti, sa o consumi anul acesta,sa nu o arunci la gunoi,fiindca expira,o vreau eu!
Minti si cind afirmi ca nu ai avut pretentia ca,monturile sa fie noi,ci bine facute.De 1000 de ori m-ai intrebat daca sint nefolosite si sint noi si ti-am raspuns ca una din monturi are un plumb cu pudra,inca pe el.Nu e asa asa,stimate domn?Cine minte?
Acele monturi,le am de vreo 5 ani,cumparate ,de mine de la cineva,tot de pe acest bazar.Acum,nu stiu,daca o fi sau nu expirate?Poate imi spui tu.
Nu am zis ca e problema mea,ca nu ai tu bani sau nu,dar te-am simtit,ca doresti multe lucuri moca si mi-am permis sa-ti dau un sfat(cel mai,de sus)Am remarcat ca iti plac mult donatiile si probabil ca multe lucruri le-ai citit si invatat ,din acele reviste primite!Am mai remarcat ca tot pe acest bazar si tot datorita naivitatii tale ai fost pacalit cu mulinetele ce le-ai cumparat,la un pret fffffff.mare!
Aveai dubii mari,in privinta,mea?De ce?Fiindca sint moldovean?E o cinste si ma simt mandru ca sint moldovean!Cunosti,tu prea multi moldoveni,de la Stefan cel Mare,incoace si nu sint oameni?Oltene!La tine,sa inteleg ca moldovean=rom?Rusine sa-ti fie,mare rusine!Sper ca exemplare ca tine,sa fie pe cale de disparitie!
Daca te uiti peste celelalte anunturi postate de mine,aici si pe alte forumuri,daca cunosti,ai sa descoperi ca nu gasesti un individ ca tine,care sa nu fie multumit de produsele mele.
Atunci,vezi de treburile tale si lasa problemele serioase,in seama "oamenilor mari"!
Cred ca normal,era sa imi dai telefon si sa zici daca esti mutumit sau nu.Ai ales calea cea mai simpla si mai usoara sa improsti cu noroi ,in stinga si in dreata si sa descreditezi pe oricine,indiferent cine este.Probabil ca acest comportament,te caracterizeaza!
As dori,in final sa nu arunci la cos cele 5 produse si sa le returnezi pe adresa mea,pentru ati recupera "fabuloasa" suma de bani.
Multumesc de intelegere!Sper ca pe viitor sa nu mai aud de tine si indivizi de teapa ta!