Salutare tuturor, mă numesc Pirvu Petre Florin din Adunații Copaceni județul Giurgiu. Incă de la începutul anului îmi propusesem sa fac o partidă de pescuit pe Moara Vlasiei 2.Ușor ușor trecea timpul și eu nu eram încă gata cu toate pregătirile. Cu 3 săptămâni înainte de data stabilita am pus piciorul în prag, gata cu așteptarea , zis și facut.Odată ajuns în oraș în mintea mea era mare dezastru pentru ca nu știam ce cu nada sa dau, cum voi aborda partida respectiva.Pana în momentul de fata nu pescuisem foarte mult cu boilies,dar de data ăsta am zis ca punct, nu contează cât costa 1kg de boilies.Îmi calculasem așa în mare suma respectiva de care dispuneam.Iau un nr de telefon de pe site-ul celor de la 4carp, răspunde Kodmon George Alexandru.L-am întrebat asa în mare ca din experiența care o are ca as vrea sa fac o partidă de pescuit pe Moara Vlasiei 2, ce miar recomanda. La recomandarea lui am ales extazy, nu aveam cine știe ce bani dar am luat 4kg de bile. În data de 18.07.2014 după niște cozi infernale prin oraș undeva în jurul orei 19. 30 ,ajung pe balta cu un prieten.Odată ajuns mă dau jos repede iau cobra ,aproximativ 1,5kg de bile tari și mă apuc sa nadesc, , timpul trecea , pe la ora 21,00 termin cu toată zăpăceala, nădit, plus lansete lansate la apa , cort, etc. În noaptea respectiva reușeam sa aduc pe saltea de primire 4 crapi ,14,600, 10,150, 11,000 și 11,400 plus cativa scapati la mal. Se face 5 dimineață, schimb lansetele , nimic. Vin niște pescari stânga și dreapta mea , fără nici o problema , arunca lansetele care cum au căzut și în nici jumătate de ora prind câte 3,4 pești fiecare.Pe mine ma luase nervii

.Iau cobra imediat și încep sa nadesc, la nici 5 minute prind 2 pești , o salonta și un comun de vreo 9 kg, dupa care a inceput sa intre pestele pe vad. Reușind sa capturez pana seara mulți pești, 14 kg, 12,100, 15,060, 14,700, 15,400, 13,300,si pe final undeva în jurul orei 5 după amiaza mi-a tras acela de 19,300.După aproximativ 20 minute l-am scos pe mal.Dupa ce mi-am batut recordul cu acel crap de 15kg , l-am mai batut inca o dat cu cel de 19.Țin sa menționez ca bilele lui Kodmon George Alexandru au dat rezultate extraordinare, iar pe aceasta cale ii si multumesc.A fost o partida obositoare cu foarte multi pesti capturati dar in acest timp si frumoasa doborandu-mi recordul personal.