Crapi MAI mari la HOBAIA

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
cornel rosioru
maestru emerit
Puncte: 0

Re: Crapi MAI mari la HOBAIA

Mesaj de cornel rosioru »

Au facut poza cu un telefon, o sa-l rog pe Adi Dulau sa o ia de la ei. nu stiu cit o fi de buna.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Multumesc Gabi & Maestre!!! O sa va sun sa ne faceti si noua o rezervare pt. 48 h!!(Madalin Dirla - Urdarea Ionut)
Fir intins!!!

cornel rosioru
maestru emerit

gabi scrie:Ma rog conteaza mai putin cum se numeste locul...poate ar trebui denumite locurile ca la Tancabesti numai ca aici nu prea sunt repere... salcii abea se pun...corcodusi nici vorba...mai mult porumb, lucerna...d'aste
Vreau sa montez placute cu numere.
Cornel Rosioru ,

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

acu daca tot am invatat sa bag poze... :D :D
Fişiere ataşate
DSC00013.jpg
(51.38 KiB) Descărcat de 2682 ori
DSC00030.jpg
(58.82 KiB) Descărcat de 2672 ori
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Felicitari Gabi! din pacate eu am vazut crapul numai in pozele de la tine :lol:

A intrat in bataie de aia nu ai mai prins nici tu in ultimele ore. Am pescuit numai la crap si 48 de ore nu am avut nici o trasatura de crap...numai vreo cativa teni care cred ca se "dadeau" la pop-up. Baietii "Doctor Crap" s-au mutat pe locul pe care ai pescuit tu dar nici ei nu au prins nici un crap, ci doar 100grame de icre pe MARKER :)

Partida a fost foarte misto, cred ca cel mai relaxat pescuit pe care l-am avut, si a culminat cu spectacolul pe care l-am vazut in coada baltii ... crapii de Hobaia in bataie ... dorsale ca de rechini, salturi spectaculoase in liniste deplina .....SUPERB!

Abia astept sa revin cand iese crapul din bataie, balta e superba, drumul cum bine stiti a fost pietruit pana la standul pe care ai pescuit tu, fiind si ultimul pe care se poate pescui. Am vazut ca au fost plantate salcii (singurul lucru care lipseste pe Hobaia e umbra), felicitari dle Rosioru pentru admnistrare!

P.S. Balta a fost plina si sambata si duminica, in marea mojoritate pescari cu bambine veniti dupa caras si ten.
Milionar excentric

dajackal

Mesaj de dajackal »

Andrei, ce structuri sunt in general pe Hobaia? Adica e o balta usoara cu o adancime care nu prea variaza sau seamana cu (sa zicem) Darvari unde ajungi la adancimi de la 5 la 25 de m foarte usor:) ?

Sharky

Mesaj de Sharky »

@ Gabi
La mai mare si la mai multi de Hobaia. Frumos cocosatul.

Romanescul a intrat la bataie asa cum spunea si Andrei ofera un spectacol pe cinste in coada baltii.
Alt spectacol la tevi unde ziceai ca s-a populat Hobaia cu somoni.
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

@Maestru
Pe cand o actiune APCR de a pescui pe coada baltii dupa balauri?
Multumiri speciale lui Ilie, o gazda pe cinste.
Dan Petre aka Sharky

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

multumesc baieti pentru aprecieri...
am banuit si eu ca ceva nu e in regula de in ultima zi s-au imputinat trasaturile.
daca as mai fi stat o zi m-as fi apucat sa pescuiesc pe langa maluri...in ultima noapte care am stat-o pe balta a fost frig si ceata....dup'aia ziua au fost temperaturi de vara in toata regula. daca vremea o tine asa o sa se bata crapul mult si bine o luna de acum in colo pentru ca temperaturile de noaptea sint destul de scazute.
La teava am auzit si eu de spectacolul oferit de carasii dar si de crapii care se balacesc in apa puternic oxigenata, dar am uitat sa ma opresc sa privesc.
Mai e o treaba la care ma tot gandesc...si anume ca nu intra toti crapii odata la bataie...si totusi ar trebui sa se prinda in continuare...e adevarat ca "baietii" pe care i-am prins dadeau drumul la lapti iar unele dintre femele erau proaspat ranite pe burti. Oricum acestei balti ii trebuie acordata o mai mare atentie decat in anii trecuti. Peste este mult, este sanatos, deja are o medie multumitoare pentru orice pescar si pot aparea si capturi surpriza. Fir intins.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

cornel rosioru
maestru emerit

Pe balta de concurs, adincimile sunt intre 2 si 6 m. A-urile au un prag la aproximativ 20 m. Sunt cam mari daca nu ai cava experienta cam parchezi pesti. C-urile au agataturi. Pe fostul C7 a pescuit Gabi. Fostele A3 si A4 primavara asta au dat cele mai multe bucati de peste 12kg. De fapt e singura primavara care s-a pescuit pe Hobaia. Prea multe despre felul cum se comporta pestele in perioada asta nu stie nimeni :D
Cornel Rosioru ,

cornel rosioru
maestru emerit

gabi scrie:Maestre stiam ca B7 a fost un loc minune, pescuit de Cipica la o editie de Calificari din anii trecuti...ori Cristi si Piticu care au fost la acele Calificari spuneau la acel loc era la vreo 300-400 m mai in dreapta...dupa golf.
Gabi, locul de care vorbeste Cristi cu Piticul erau dupa noua numerotare C-uri.
De asta acum sunt numite fostele A-uri, fostele B-uri, respectiv fostul B 7.
Da, Cipica a cosacrat acel loc. Intr-un an la CC au fost Solomoni s-au batut cu Andrei si Vladut pina in ultima clipa..
Dar au fost si uni care nu au stiut sa-l valorifice. :wink:
Cornel Rosioru ,

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”