2. Cort Chub Cyfish 2 persoane(Pachetul contine Winterskin (husa de iarna), bare de tensiune, cuie de cort si foaie de pamant (groundsheet).) = 1050 ron
3. Cobre carbon(zarguzov) ,2buc(20 mm+ 24 mm)= 200 ron ,se dau si separat.
4. Senzori delkim(4 buc) Ev Plus + 4 Delkim Hard Case + 4 conectori rapizi prologic negri = 500 ron
5.Cutie greys Prodigy klip-lok tackle box semi = 180 ron
6. Lansete Century SP modelul vechi,2 buc = 1200 ron (au cateva zgirieturi langa inelul de 50 de la fir ,iar una cred ca are inlocuit ultimul inel .Ele au fost luate la mana a doua si folosite de mine 2 sezoane si nu am avut probleme cu acel defect din varf).In rest nu au nici o alta problema sau alt defect ascuns).La lansete dau cadou si o husa Maver de 4 lansete cu mulinete si 2 fara,de 3,90 ,are si 2 buzunare unul pt minciog si umbrela si unul pt cobre sau picheti.
7.Set Fox swinger Mk3 BLACK label ltd set 4 rod = 400 ron (au si cutia de protectie,au fost cumparati in iarna lui 2013 si folositi la maxim 4 partide de placere de 48 ore.I-am cumparat de la total fishing ).
Toate produsele sunt in stare perfecte fara alte defecte ascunse sau zgirieturi,in afara de cele precizate de mine in anunt,Cortul sau geanta nu are rupturi ,nu sunt patate sau fermoare defecte .cutia nu este crapata .Toate functioneaza perfect.
Cine a mai cumparat de la mine stie cum am grija de ele
Poze la cerere pe adresa de mail trimit fara probleme
Membru Fondator - Enjoy Fishing Club
Web : www.enjoyfishing.ro
Facebook : Enjoyfishingclub
salut,
da-mi te rog cu mp un ultim pret pentru pozitia 7 --7.Set Fox swinger Mk3 BLACK label ltd set 4 rod = 400 ron (au si cutia de protectie,au fost cumparati in iarna lui 2013 si folositi la maxim 4 partide de placere de 48 ore.I-am cumparat de la total fishing ).