ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de oanavictor »

ok domnule ,foarte bine gandit .
astept sa faceti dumneavoastra primul club utopic ,sa ne dati exemplu acest club si pe modelul dumneavoastra sa facem si noi astia mai prosti .
pana una -alta vad ca si federatia se bazeaza in principal pe veniturile absolut sigure realizate de la cluburi .....in rest incertitudini totale .
andrei ,toate sponsorizarile din romania se fac numai pe prietenie ,obligatii sau spalaturi .........pe modelul mai sus citat .
pescuitul nu este o miscare sportiva interesanta care sa aduca destula imagine firmelor mari pentru a investi in el .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie:ok domnule ,foarte bine gandit .
astept sa faceti dumneavoastra primul club utopic ,sa ne dati exemplu acest club si pe modelul dumneavoastra sa facem si noi astia mai prosti .
si ce sa faca acest club? sa plateasca 1100 euro/mansa si daca se califica sa-si achite toate cheltuielile pentru a fi echipa nationala a Romaniei?!?
scuze, dar nu trebuie sa fi prost sau destept pentru a vedea ca aici scartaie ceva...
oanavictor scrie:pana una -alta vad ca si federatia se bazeaza in principal pe veniturile absolut sigure realizate de la cluburi .....in rest incertitudini totale .
am convenit sa lasam deoparte federatia si agvps.
oanavictor scrie:andrei ,toate sponsorizarile din romania se fac numai pe prietenie ,obligatii sau spalaturi .........pe modelul mai sus citat .
pescuitul nu este o miscare sportiva interesanta care sa aduca destula imagine firmelor mari pentru a investi in el .
nu sunt de acord, dar este parerea ta.
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:si ce sa faca acest club? sa plateasca 1100 euro/mansa si daca se califica sa-si achite toate cheltuielile pentru a fi echipa nationala a Romaniei?!?
6 ani cat lucrurile se intamplau exact asa nu a ridicat nimeni problema asta , DE CE ? , pentru ca erau banuti , era un Sec de Murfatlar , era un Nestle , etc si se facea prajitura mare si dulce , evident cu feliile de rigoare ,impartite intre cofetarii sefi , iar agvps-ul era periat si nimeni nu avea nimic de comentat , atunci erau buni pentru ca asigurau prezenta la CM organizat de CIPS

pai in conditiile alea , cand banutul venea si era gestionat de la pupitrul apcr , lupta principala era exterminarea din fasa a potentialilor concurenti si pastrarea caramelei in curtea apcr , unde , la umbra , se puteau face cartile in liniste

dar iata ca a venit criza economica si marii sponsori si-au vazut de treburile lor fara sa mai faca parandaraturi cu apcr-ul deci bani IOC !!!!

banutul a fost si motivul prin care popescu a reusit sa momeasca , promitand pe ma-sa si pe ta-su , promisiuni halite evident de cei cu interese mercanitle cronice , dar TZEAPA !!!

asa ca hai sa lasam vrajeala asta livida cu interesele pescarilor , a cluburilor , etc

declaratia a fost data si exista : PE MINE NU MA INTERESEAZA PESCARII CI BANII LOR !!!!!!!
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

andrei vladeanu
Veteran

Eu iti propun sa te rezumi a face ceea ce stii mai bine, anume denigari josnice si grosolane.

Si sa nu te bagi in amanunte de genul celor de mai sus, pe care nu le-ai cunoscut niciodata, cu atat mai putin in perioada 2008-2014. Decat de pe forum sau din alte surse de nadejde.

O prima dovada ca esti rau de tot pe langa subiect este aceea ca Murfatlar nu a sponsorizat niciodata cu niciun ban APCR-ul.

Cu firma Nestle LV-ul a avut o relatie cu ajutorul careia te-ai deplasat si d-ta la cateva mondiale. Si multi alti pescari. Nu cunosc datele respectivelor contracte, la vremea respectiva eram pescar in stand.

Agvps-ul nu stiu daca era bun sau rau, dar da, inscria lotul la CM fara sa se bage sau sa impuna ceva.

Daca ne referim la perioada "post LV" afla ca APCR-ul a realizat evenimente si a atras sponsorizari si dupa sosirea crizei economice.

Pana si acum o importanta companie de bere are campanii publicitare in domeniul pescuitului (exista chiar si bannere pe acest site, dar si multe alte actiuni PR in care e prezenta, nu mai are rost sa le enumar, inclusiv in competitia de pescuit). Asta ar fi un singur exemplu de firma care "si-a vazut de treaba ei fara sa mai faca parandaraturi cu APCR". Face cu altii...

Vrajeala livida cu interesele pescarilor, cluburilor ba chiar cel national au bagat-o altii, nu eu.

Eu am vorbit si vorbesc de interesul MEU.

Vreau sa particip la competitia nationala cu un club si platesc cat mai putin sau deloc. Si sa fie buget pentru CM.

Daca s-a putut in 2011 sa se poata si-n 2015.

Tu si cu Victor Oana sustineti ca nu se mai poate. Asta inseamna ca asa stau lucrurile?!?

Asta e dovada indubitabila si adevarul absolut?!?
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie: pai in conditiile alea , cand banutul venea si era gestionat de la pupitrul apcr , lupta principala era exterminarea din fasa a potentialilor concurenti si pastrarea caramelei in curtea apcr , unde , la umbra , se puteau face cartile in liniste
nu stiu ce concurenta a "exterminat din fasa" APCR-ul si mai ales in ce mod.

dar de cand lucrurile s-au schimbat iar eu am devenit "concurenta" pentru agvps si noua echipa de conducere si coordonare a competitei nationale de pescuit la crap, incepand sa vorbesc nu despre caramele ci despre torturi intregi de caramele, si despre cum se fac cartile mai nou, se pare ca m-am ales cu 5 ani de suspendare.

cine pe cine a exterminat si extermina?!?

F u t u t u l legal & dezinteresul fata de pescari si interesul pentru bani au devenit chestiuni mai actuale ca niciodata...
The One Team

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

F u t u t u l legal & dezinteresul fata de pescari si interesul pentru bani au devenit chestiuni mai actuale ca niciodata...
Nu pomeni de incest si adulter, a fost "omologat" cu ani in urma si stii bine de cine... :oops: :oops:
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

andrei vladeanu
Veteran

bogdan5 scrie:
Nu pomeni de incest si adulter, a fost "omologat" cu ani in urma si stii bine de cine... :oops: :oops:
exact asta vreau sa spun.
sintagmele provin din trecut. acum se pun in aplicare.
The One Team

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Sper sa nu-i faci vreun proces de intentie lui Cotelici... :D
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
dar de cand lucrurile s-au schimbat iar eu am devenit "concurenta" pentru agvps si noua echipa de conducere si coordonare a competitei nationale de pescuit la crap, incepand sa vorbesc nu despre caramele ci despre torturi intregi de caramele, si despre cum se fac cartile mai nou, se pare ca m-am ales cu 5 ani de suspendare.

CEI CINCI ANI DE CARE POMENESTI NU SUNT DECAT DOI SI EI AU VENIT CA SUSPENDARE DATORITA NU STIU CARUI ARTICOL DIN STATUTUL AGVPS PRIVIND DENIGRAREA INSTITUTIEI .
IMI ADUC AMINTE CAND APCR A ORGANIZAT NISTE CALIFICARI PE SUMA DE 4500 EURO ......ASTA INAINTE DE AFRICA DE SUD CAND A CAZUT CA GUSTER ENERGY CARP IAR TU AI REFUZAT PARTICIPAREA A 6 CLUBURI CARE NU AU FOST DE ACORD CU ACEL SISTEM DE DESFASURARE ............OARE ATUNCI A FOST BINE SI ACUM NU MAI ESTE !!!!!!!!!EXPLICA TE ROG DACA AI ARGUMENTE !!!!!!

PERSONAL NU VAD UNDE SUNT ..... LEGAL PESCARII ATATA TIMP CAT SUNT LASATI SA SE GOSPODAREASCA SINGURI SI SA-SI FACA SINGURI COMPETITIA FARA NICI UN FEL DE AMESTEC A AGVPS ,INTERESUL PENTRU BANI NU VAD UNDE ESTE ATATA TIMP CAT CHELTUIELILE SUNT PE FATA IAR CONDITIILE OFERITE PESCARILOR PE BALTA SUNT NET SUPERIOARE ORICAREI ALTE BALTI DIN TARA IAR CEA MAI MARE PARTE A CHELTUIELILOR O REPREZINTA ARBITRAJUL .....DAR...... DACA DORESTI CINSTE SI CORECTITUDINE PLATESTI SI DORMI LINISTIT .........CEEA CE PE VREMURI NU EXISTA
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

oanavictor scrie: DACA DORESTI CINSTE SI CORECTITUDINE PLATESTI SI DORMI LINISTIT .........CEEA CE PE VREMURI NU EXISTA
eu cred ca platesti si sforai, dar asta e parerea mea.

pe a ta am inteles-o.

daca majoritatea cluburilor din viitoarea Uniune gandesc ca tine si decid oficial in consecinta, asa sa stea lucrurile.

sa vedem ce o sa fie...
The One Team

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”