ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Cristi Y
pescar de competitie

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Cristi Y »

afirmatia pe carre o face vladeanu: TU NU AI FOST NICIODATA ANGAJAT se poate incadra la calomnie PR-ule ???? ca doar te-ai apucat de incadrari juridice :lol: :lol: :lol: :lol:

pai o pod dovedi cu cartea de munca in care apar 26 de ani de munca

sau mai este o afirmatie : NICIODATA SUBORDONAT ! o sa caut pe FB unde apare nu demult o postare a unui fost sef de-al meu in care ma caracterizeaza

sau poate cand spui NESUBORDONAT , te referi la iesirile mele de-a lungul timpului , iesiri modeste ce-i drept , ca in Serbia cand am luat foc ca tu si LV ati venit si ne-ati intins cate 100 de euro la fiecare membru al lotului spunandu-ne sa ne descurcam de mancare din banii aia pe perioada concursului !!!!!
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:afirmatia pe carre o face vladeanu: TU NU AI FOST NICIODATA ANGAJAT se poate incadra la calomnie PR-ule ???? ca doar te-ai apucat de incadrari juridice :lol: :lol: :lol: :lol:
Pai de ar fi calomnie ... eu de exemplu nu am fost niciodata angajat .....am fost angajator .. !!!!!!!??????? Ca nu era sa imi semnez singur contractul de munca si am crezut in mine ca la batrinetze nu voi stai in pensia de la stat ....ci voi sta pe vapoare prin Caraibe .. cu baba mea pe care o iubesc si cu care fac 20 ani de casatorie aul asta , cu copiii realizati ...
Si eu nu am fost in Serbia .... dar de 100 EUR maninci bine 4-5 zile ...sa stii !!! ...unii prin Serbia au 100 eur / luna ...cu toata casa
Eu in Italia mincam ce imi dedea Stanila ... si chiardaca nu imi placea ... mincam ! ca imi era foame .
Ultima oară modificat Mie Aug 06, 2014 21:13 de către Val, modificat 1 dată în total.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:Scriai lui Andrei ca trimiti zilele astea 300 colete in Romania ... asa va fi si despagubirea ceruta in instanta

nu ai citit bine....deh , ochii tulburi :lol: :lol: :lol: 115 sunt si au plecat luni , in noaptea asta ajung :wink: si mai sunt si 4 tone marfa ,,, apropos stii un motostivuitor disponibil noaptea ???

cere in instanta despagubiri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ... beneficiarului transportului :lol: :lol: :lol: :lol:

mister PR.. cat de destept te crezi tu si cat de prosti sunt altii :D :D :D

promovarea de care spui ai facut-o pentru o cauza moarta demult , succes in instanta :wink:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:Si eu nu am fost in Serbia .... dar de 100 EUR maninci bine 4-5 zile ...sa stii !!! ...unii prin Serbia au 100 eur / luna ...cu toata casa

eu am fost in Serbia in alta conjunctura nu ca turist , iar din pozitia in care eram nu trebuia sa ma preocupe cumparatul salamului din alimentari cu cei 100 de euro ...

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Hai ca o dam pe altele ....am platit 500 eur sa avem site pe o afacere care vad ca tie , care de abia acum te mindresti cu ea ...eu ti-am mai zis si iti zic si public...blufezi cu multe ... si stiu ca asa este ...ca nu s-a schimbat lumea in 2 ani ... !!!
Totusi... din acest site de prezentare ...pus in pastrare si cu interdictie din partea proprietatrului ( adica eu ..ca l-am platit ! ) vad ca acest site exista pe net ! Nu este promovat dar el exista !
Nu ar fi normal sa va acuz ca cel care l-a pus public fara acordul meu este penal si cel care il foloseste face uzufruct de ceva ce nu ii apartine , scris si legal ?
Ai dat vreun ban pe el ....? vad ca il folosesti ...si colegul tau ...ti-a facut dorintza !

Ia spune domnule legalitate ?
Ultima oară modificat Mie Aug 06, 2014 21:19 de către Val, modificat 1 dată în total.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@ PR-ul presedintelui federal

parca spuneai ca aici se dezbate doar pescuitul , vad ca o dai in altele , banuiesc ca Cezar s-a referit la mine cand a spus ca mi-am consumat argumentele , asa ai afirmat nu ?

ce harneli de maidan ai :lol: :lol: :lol: :lol: l-ai bagat pe Cezar usurel asa , prin alunecare :lol: :lol: :lol: :lol:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Hai gata .... ca esti de nediscutat !
S-a retinut !

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:Nu ar fi normal sa va acuz ca cel care l-a pus public fara acordul meu este penal si cel care il foloseste face uzufruct de ceva ce nu ii apartine , scris si legal ?
Ai dat vreun ban pe el ....? vad ca il folosesti ...si colegul tau ...ti-a facut dorintza !
1 daca poti dovedi ca EU sau FIRMA MEA din UK a avut vreo corespondenta sau am incheiat vreun contrct sau o factura beneficiind de acest site , inseamna ca ai dreptate

2 administrarea acestui site nu imi apartine

3 poate oricine da o cautare pe google si sa vada ca pagina " transportpacheteanglia punct ro " apare SITE IN CONSTRUCTIE

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

dar nu mi-ai raspuns , are vreo legatura cu pescuitul ?????

ca doar nu ati ramas fara argumente :lol: :lol: :lol: :lol:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Ti-am spus ca e ultima postare care vizeaza persoana ta .. Nu insista ...te rog !
Imi dau seama ca in ciuda unei prezumtii de corectitudine , etica si moralitate .... castelul tau de carti s-a darimat ..uite asa !
te rog ...uita acest nume ... si nu imi mai raspunde ...
Dialogul cu Oana e deja parfum fatza de aspersatiile tale de rahat si ciuda .. stai acolo ...si uita ca exista si un pangica pe aici ..
Multa sanatate si fericire . Punct !
In rest vor vorbi actele ... unele facute si unele nefacute ...inca !
Ultima oară modificat Mie Aug 06, 2014 22:02 de către Val, modificat 1 dată în total.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”