ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Cristi Y
pescar de competitie

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:Hai sa vorbim altfel .. legal .
doar sunteti liderii federali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

uite am gasit o afirmatie a ta , care exista , in care afirmai ca am acordul tau sa folosesc siteul fara nici o pretentie , textual exprimata , ti-o mai amintesti ?? sau efectul bahic si plictiseala iti provoaca amnezie ?

nu l-am folosit ca nu imi mai trebuie , dar asa , pentru price eventualitate :wink:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Val scrie:Hai sa vorbim altfel .. legal .
doar sunteti liderii federali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

uite am gasit o afirmatie a ta , care exista , in care afirmai ca am acordul tau sa folosesc siteul fara nici o pretentie , textual exprimata , ti-o mai amintesti ?? sau efectul bahic si plictiseala iti provoaca amnezie ?

nu l-am folosit ca nu imi mai trebuie , dar asa , pentru price eventualitate :wink:
Era OK sa folosesti orice eu ti-am dat prin amabilitate .... dar pe baza unui document si in nici un caz , dar in nici un caz ...providerul de web legal ....nu putea pune public nimic fara un act de la mine .... nu postarile de web .....eu nu te acuz pe tine ...decit ca ai pacalit pe inca unul la fel cum cum faci cu toti ...

Dar gata ...hai sa o oprim pentru scena cea mare .... ca acolo judeca altii .
Nu are legatura cu pescuitul ..

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:...si uita ca exista si un pangica pe aici ..

acum vre-o saptamana ai spus sa uit cele trei litere , acum trebuie sa uit si restul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

de uitat nu am cum , doar sa le ignor da , ceea ce fac demult , faptul ca-ti raspund nu inseamna ca-ti dau atentie ci te tratez ca pe o forma de viata care emana venin de 10 ani pe forumul asta

atentie dau lucrurilor importante :wink:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Val scrie:...si uita ca exista si un pangica pe aici ..

acum vre-o saptamana ai spus sa uit cele trei litere , acum trebuie sa uit si restul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

de uitat nu am cum , doar sa le ignor da , ceea ce fac demult , faptul ca-ti raspund nu inseamna ca-ti dau atentie ci te tratez ca pe o forma de viata care emana venin de 10 ani pe forumul asta

atentie dau lucrurilor importante :wink:
Nu comentez ..!

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:Era OK sa folosesti orice eu ti-am dat prin amabilitate .... dar pe baza unui document si in nici un caz , dar in nici un caz ...providerul de web legal ....nu putea pune public nimic fara un act de la mine .... nu postarile de web .....eu nu te acuz pe tine ...decit ca ai pacalit pe inca unul la fel cum cum faci cu toti ...
te pricepi la programe si siteuri , este foarte simplu de verificat cand s-a facut ultima interventie sau modificare pe o pagina de web , asa ca spor la treaba in procese

parca mai este pe aici un procesoman care cand a realizat ca nu mai are nimic de facut si de distrus o da in instante :lol: :lol: :lol:

un gen de N.M. Siseanu :lol: :lol: :lol: :lol:

LA SALA 6 !!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Val scrie:Era OK sa folosesti orice eu ti-am dat prin amabilitate .... dar pe baza unui document si in nici un caz , dar in nici un caz ...providerul de web legal ....nu putea pune public nimic fara un act de la mine .... nu postarile de web .....eu nu te acuz pe tine ...decit ca ai pacalit pe inca unul la fel cum cum faci cu toti ...
te pricepi la programe si siteuri , este foarte simplu de verificat cand s-a facut ultima interventie sau modificare pe o pagina de web , asa ca spor la treaba in procese

parca mai este pe aici un procesoman care cand a realizat ca nu mai are nimic de facut si de distrus o da in instante :lol: :lol: :lol:

un gen de N.M. Siseanu :lol: :lol: :lol: :lol:

LA SALA 6 !!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu comentez ! Chiar nu pricepi ?

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Italia... :lol: :lol: :lol:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Nu comentez ..cu toate ca cineva a pierdut boii prin lanul de porumb .. Nu comentez Cristi ! E asa greu sa accepti ? Nu imi mai raspunde ...te rog ! Eu am fost acolo in 2011 ...nu stiu de ce razi ..

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:! Eu am fost acolo in 2011 ...nu stiu de ce razi ..
rad ca asa ai inceput tu atacul ... Italia !!

probabil ca de fapt postarea a vrut sa transmita mesaje de genul ... drum bun !! sau fir intins ! si eu am interpretat gresit :? :?

Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Vali Vesa »

Tra la la la la la... :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”