Atunci ti-ai propus sa faci o felatie prin batista, sa nu lasi "impresiuni"...Stefan Popescu scrie: Să stai cu ochii pe calendar. Atenție la 4 septembrie 2014!

Moderator: gor965
Atunci ti-ai propus sa faci o felatie prin batista, sa nu lasi "impresiuni"...Stefan Popescu scrie: Să stai cu ochii pe calendar. Atenție la 4 septembrie 2014!
Stefan Popescu scrie:O să afli când vei fi citat la Parchet. Sau poți să-l întrebi pe Orhei. El se pare că a fost deja citat.
PS Să stai cu ochii pe calendar. Atenție la 4 septembrie 2014!
Stai liniștit că ai și tu capitolul tău, animalule! Să nu crezi că nu vei răspunde pentru ce ai făcut.Cristi Y scrie:Stefan Popescu scrie:O să afli când vei fi citat la Parchet. Sau poți să-l întrebi pe Orhei. El se pare că a fost deja citat.
SARACIE !!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BAGA BANII VAGABOND BATRAN !!!
pai eu chiar am facut ceva in acest fenomen bai furuncul infect , pe cand tu doar ai mintit ca un porc si nu ai facut decat rau , dar asta se va dovedi mai repede decat te asteptiStefan Popescu scrie:Să nu crezi că nu vei răspunde pentru ce ai făcut.
Stefan Popescu scrie:O să afli când vei fi citat la Parchet. Sau poți să-l întrebi pe Orhei. El se pare că a fost deja citat.Vasilica Baboieru scrie:Pe mine ma intereseaza daca sa facut bine ,aaaa?
Pana în acest moment mai nimic, cel puțin pentru Pescuitul Sportiv din România.Stefan Popescu scrie:Măi, Narcis ofilit. Diferența între mine și tine este una esențială. Tu te lauzi cu ce ai făcut pentru tine. Eu arăt ce fac pentru alții. Timpul va dovedi cine a făcut ce trebuie și cine nu. Și fiecare va fi judecat după fapte, nu după cât de tare se bate în piept. Am început să am un sentiment de milă față de tine. Îi faci pe alții bolnavi, dar nu te poți vedea în ce hal ai ajuns. Sunt convins că cei care citesc aceste postări te-au catalogat deja. Mi-e milă de tine, caractere!
VoiniculeStefan Popescu scrie: Eu arăt ce fac pentru alții. Timpul va dovedi cine a făcut ce trebuie și cine nu. Și fiecare va fi judecat după fapte ...
1. Toți cei care încalcă legea. Necunoașterea legii nu te exonerează de la încălcarea ei.george tomescu scrie:VoiniculeStefan Popescu scrie: Eu arăt ce fac pentru alții. Timpul va dovedi cine a făcut ce trebuie și cine nu. Și fiecare va fi judecat după fapte ...![]()
![]()
![]()
cati or sa stea la puscarie, dupa mintea ta ...![]()
![]()
![]()
El Presidente: de cand nu ai iesit la pescuit?![]()
![]()
pana acum ai reusit cu succes niste serii de felatiiStefan Popescu scrie: Tu te lauzi cu ce ai făcut pentru tine. Eu arăt ce fac pentru alții
CORECT !!!! tu pana una alta , doua dintre judecati le-ai pierdut asa ca scioate banii vagabond batranStefan Popescu scrie:Și fiecare va fi judecat după fapte, nu după cât de tare se bate în piept.
nu eu te fac bolnav lichea batrana ci madam popescu a batrana care te-a fatat in urma unui incest , dupa ce te-a expulzat si-a facut cruce si a spus " m-am lepadat de satana ! "Stefan Popescu scrie: Îi faci pe alții bolnavi,
vezi sa nu-ti dea sangele pe nas de atata mila golan batranStefan Popescu scrie: Mi-e milă de tine, caractere!